Türkiye Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB)'ne bağlı Jeofizik Mühendisleri Odası Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti.
Başkan Yılmaz'ın makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Genel Sekreter Zafer Sal, Belediye Başkanımızı Bolu ilinde gerçekleştirilen zemin etütleri ile ilgili bilgilendirmeye geldik. Jeoloji ve jeofizik mühendisi arkadaşlarımızın ortaklaşa yaptığı bu çalışmayı Başkanımıza ve Valimize arz edeceğiz” şeklinde konuştu.
Başkan Yılmaz'da çalışmalarından dolayı Jeofizik Mühendisleri Odası'nı tebrik ederek, Ben inanıyorum ki sivil toplum örgütlerimiz her geçen gün daha da güçlenecek. Biz sivil toplum örgütlerinde siyasetle ilgisi olmayan, mesleğine sahip çıkan ve o meslekten taviz vermeyen arkadaşlarımızın olmasını gönülden istiyoruz. Siyasetin oyuncağı olmak yerine yaptıkları çalışmalarla hem kendi illerinin hem de ülkenin geleceğinde söz sahibi olmalarını bekliyoruz. Bu arkadaşlarımız da güzel bir çalışma yapmışlar ve bunu sunmaya geldiler. Ben çalışmalarından dolayı da kendilerini kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.