Kartalkaya'da sis ve tipi nedeniyle kaybolan 3 tatilci, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi tarafından 2 saat süren arama çalışmalarının ardından bulundu.
Hafta sonu tatili için Ankara'dan Kartalkaya'ya gelen Şevket Mert Çanga, Onur Çanga ve İsmail Murat Özcan, kaldıkları otelin pistinde saat 17.00 sıralarında board yaparken sis ve tipi nedeniyle yönlerini bulamayınca kayboldu.
Bu kişilerin cep telefonuyla jandarma ekiplerine kaybolduklarını bildirmesi üzerine, Kartalkaya Karakol Komutanlığı JAK timi tarafından arama kurtarma çalışması başlatıldı.
Yaklaşık 2 saat süren kurtarma çalışmasının ardından Ayı İni Tepesi sırtlarında bulunan 3 tatilciye jandarma ekiplerince sıcak çay ve çikolata ikram edildi.
Ekipler tarafından karakola getirilen 3 kişi, daha sonra kaldıkları otele bırakıldı. Açıklama yapan tatilcilerden Şevket Mert Çanga, board yaparken sis ve tipi nedeniyle pistlerden çıktıklarını ifade ederek, ''Daha sonra jandarma ekiplerini arayarak yardım istedik. Ekipler bizi bulduktan sonra karakola götürdü. Onlara çok teşekkür ederim'' dedi.