Bolu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2006 yılından bu yana verilen ‘İzzet Baysal Toplumsal Hizmet Ödülü'ne bu yıl 3 ismin yakın olduğu belirtiliyor. Sivil toplum kuruluşları tarafından önerilen ve seçici kurul tarafından yapılan değerlendirme sonrası ödül sahibine kavuşuyor. Sivil toplum kuruluşlardan gelen öneriler arasında 3 isim ön plana çıkarken, bu isimlerden biri olan Ali Ericek'in bir adım önde olduğu gelen bilgiler arasında.
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, İzzet Baysal Şükran Günleri etkinlikleri kapsamında 2006 yılından bu yana ‘İzzet Baysal Toplumsal Hizmet Ödülü'nü vermeye devam ediyor. Bu yıl içinde sivil toplum kuruluşlarından sosyal projelere destek veren ve hayırlarıyla İzzet Baysal'ı takip etmeye çalışan isimler toplanmaya başlandı.
Sivil toplum örgütleri belirledikleri isimleri Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'na teslim ederken, Oda yönetimi gelen isim önerilerini Vali İbrahim Özçimen başkanlığında oluşturulan, Bolu Belediye Başkanı alaaddin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Kahraman, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Semercioğlu ve belirlenen Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesinden oluşan heyete teslim ediyor.
Her yıl olduğu gibi bu yılda İzzet Baysal Toplumsal Hizmet Ödülü2ne birçok isim önerilirken, kamuoyuna sızan bilgilere göre üç isim ön plana çıkıyor. Kamuoyuna sızan bilgilere göre; Ali Ericek, Muzaffer Zengin ve Yılmaz Becikoğlu isimlerinin önerildiği belirtilirken, Ali Ericek'in diğer isimlere göre bir adım önde olduğu da gelen bilgiler arasında.