İzzet Baysal Caddesi'nde geçtiğimiz aylar da başlayan ve şu günlerde olumsuz hava koşulları edeniyle durma noktasına gelen çalışmalardan vatandaşlar memnun olduklarını belirtti.
Bolu Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda başlanan İzzet Baysal Cadde Düzenleme Çalışmaları ile ilgili görüşlerini dile getiren vatandaşlar, çalışmalar esnasında araç ve yaya trafiği açısından bir takım sıkıntılar meydana geliyor olsa da çalışmalar bittiğinde Bolu'nun eskisinden daha güzel ve modern bir İzzet Baysal Caddesi'ne kavuşacağını belirttiler. İzzet Baysal Caddesi'nin yeni halinin yayalar için son derece rahat olacağının altını çizen bazı vatandaşlar da, caddenin henüz bitmeden çok kalabalık olduğunu ve Bolu'nun böyle bir caddeye ihtiyacı olduğunun böyle bir kalabalıktan anlaşıldığını söyledi.
Ayrıca caddede geçtiğimiz günlerde araç trafiğine açılan ve Cumhuriyet Caddesi ile Postane Caddesi'ni birbirine bağlayan yol ile ilgili görüşlerini de dile getiren birçok vatandaş, açılan yolun araç trafiğini oldukça rahatlattığını belirtti. Bazı vatandaşlar ise açılan yolun araç trafiği açısından olumlu olduğunu fakat bu haliyle güvenlik açısından eskilikleri olduğunu söyleyerek araçların geçtiği alanda güvenlik önlemleri alınması gerektiğini belirtiler.