İzzet Baysal Caddesi'ni kaplayan beton malzeme ağır kış koşulları nedeniyle zarar görmüş, Bolu Belediyesi eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Başkan Yılmaz, beton kaplamadan vazgeçilerek İzzet Baysal Caddesi'nin asfaltlanacağını ancak bu kez dökülecek asfaltın renkli olacağını açıkladı.

HABER: HAKAN AYDIN

Geçtiğimiz yıl yapılan düzenleme ile İzzet Baysal Caddesi beton kaplamayla kaplanmıştı. Ancak ağır kış şartları sonrası İzzet Baysal Caddesi'ne dökülen beton malzeme zarar görmüş, özellikle yağmurlu havalarda vatandaşlar oluşan göletler nedeniyle Bolu Belediyesi'ni eleştirmişti.

Milletvekili seçimlerinde siyasi partiler tarafından ağır eleştirilere maruz kalan İzzet Baysal Caddesi için Bolu Belediyesi harekete geçmeye hazırlanıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, İzzet Baysal Caddesi'ni betonla kaplamış, ancak ağır kış şartları nedeniyle beton malzeme hasar görmüştü. Ne yapabiliriz diye yaptığımız incelemeler sonrası, kış şartlarının ağır olması nedeniyle beton malzemeden vazgeçiyoruz. Yaptığımız görüşmeler sonrası İzzet Baysal Caddesi'ni tekrar asfaltlama kararı aldık. Ancak bu kez dökeceğimiz asfalt renkli olacak ve parça parça bu renkler devam edecek. Farklı bir İzzet Baysal Caddesi'ni vatandaşların beğenisine bu yaz sunacağız” diye konuştu.