Kamu yararı gözetilerek iptal edilen, İzzet Baysal Caddesi Cephe Sağlıklaştırma Projesi için 5 Şubat 2013 tarihinde yeniden ihaleye çıkılıyor.
Bolu Belediyesi tarafından 21 Eylül 2012 tarihinde gerçekleştirilen ve kamu yararı gözetilerek iptal edilen İzzet Baysal Caddesi Cephe Sağlıklaştırma Projesi İhalesi'nde yeni ihale tarihi belli oldu.
4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu çerçevesinde detaylı inceleme yapıldıktan sonra iptal edilme kararı alınan ihale, 5 Şubat 2013 Salı saat: 14.00'da Bolu Belediyesi Meclis Salonu'nda yeniden gerçekleştirilecek.
İhale kapsamında İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan 120 binadan 90 adedinin ısı yalıtım işlemleri, dış cephe değişimi ve bina boyama işlemleri gerçekleştirilecek. Geriye kalan 30 binayı ise mülk sahipleri Bolu Belediyesi'nin belirlediği koşullarda kendileri yaptıracak. Ayrıca tabela kirliliğinin önüne geçilmesi adına tüm işyeri tabelaları bir örnek olup dış cephe ile uyumlu hale getirilecek ve tüm işyerlerinin tabelaları aynı standartlarda olacak.