Gerede Müftüsü Hasan İzmirli, Semiha Şakir Spastik Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki engelli çocuklarla bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının sunmuş olduğu hizmetleri yerinde göstermek ve bağlı kuruluşların tanıtımını yapmak amacıyla; Semiha Şakir Spastik Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü'ne aralarında Gerede Müftüsü Hasan İzmirli'nin de bulunduğu Bolu Kurum Müdürleri'nin katıldığı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Aralarında Gerede Müftüsü Hasan İzmirli'nin de bulunduğu ziyarete; İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Süleyman Kara, Kadastro İl Müdürü Saadettin Aydın, Gençlik Spor İl Müdürü Şahin Ertem, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Şerafettin Çilkara, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İsmail Taş, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ahmet Küçükkaraca, İl Müftüsü İzani Turan, İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık, Mengen Müftüsü Naci Yalçınkaya, İl Müdürü Bestami Erkoç ve İl Müdür Yardımcısı Ahmet Özkan katıldı.

Ziyaretçiler Semiha Şakir Spastik Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini, Kuruluş Müdürü Faruk Kaçmaz rehberliğinde gezerek çocuklarla sohbet edip yakından ilgilendiler. Çocukların bu ziyaretten çok keyif aldıkları görüldü.

Bolu'daki farklı kurumların amir ve müdürlerinin katımıyla gerçekleşen organizasyonda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından verilen hizmetler ile Bolu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün ilimizdeki hizmetleri hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç misafirlere ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. Semiha Şakir Spastik Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi bünyesindeki engelli çocukların da oldukça keyif aldıkları gözlenen organizasyon çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Haber Merkezi