Boluspor, yarın Göztepe ile oynayacağı karşılaşma için İzmir'e gitti. Karayoluyla İstanbul'a giden kırmızı-beyazlı kafile İstanbul'dan hava yoluyla İzmir'e uçtu. Göztepe maç kadrosunda yeni transfer Dalmat'ta yer aldı.
Boluspor yarın deplasmanda oynayacağı Göztepe maçı için dün öğle saatlerinde İzmir'e hareket etti.
Boluspor Tesisleri'nde yöneticiler ve taraftarlar tarafından uğurlanan Boluspor kafilesi karayoluyla İstanbul'a geçti. İstanbul'dan da hava yoluyla İzmir'e geçen kafilede kırmızı kart cezalısı Hakan Arslan yer almazken, yeni transferlerimizden Wilfried Dalmat Teknik Direktör Oğuz Çetin tarafından Göztepe maçı kadrosuna alındı.
Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, Antalya kampının çalışkan isimlerinden ve son iki haftadır kadroya giremeyen genç oyuncumuz Emre Kılınç'ı da İzmir'e götürdü. Uzun süren sakatlığı sonrası haftalar sonra sakatlığı geçen Cemil Vatansever'de 21 kişilik kadroda yer aldı.
Boluspor'un Göztepe maçı kadrosunda şu isimler yer aldı; Serdar, Eser, Beycan, Gençer, Savaş, Engin, Muhammet, Cemil, Jimmy Dixon, Mesut, Barbaros, Alp, Ali, Cafercan, Abdülaziz, Wilfried Dalmat, Aydın, İskender, Serge Djiehoua, Emre Kılınç, Vedat Budak.