Kardeş belde belediyelerine sahip çıkan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Uşak, Karaman, Elazığ ve Ordu'dan sonra bu kez de Mudurnu Belediyesi'ne hizmet amaçlı bir kamyon hediye etti.
Buca Belediyesi Şantiyesi'nde onarılarak yenilenen damperli kamyon, Mudurnu'da kullanılmak üzere belediye yetkililerine teslim edildi. Hizmetin sadece Buca ile sınırlı olmadığını savunan Başkan Ercan Tatı, imkanları çerçevesinde Türkiye'nin neresinde olursa olsun her vatandaşa ulaştıklarını ve ulaşmaya devam edeceklerini de hatırlattı.
Bmc Fatih 95 model kamyonun Taşınır Mal Yönetmeliği'nin 31. Maddesi uyarınca bundan sonra Mudurnu halkına hizmet vereceğini hatırlatan Başkan Tatı, beldeler arası kardeşlik uygulamaların devam edeceğinin altını çizdi. Yardımlar için belediye başkanlarının birbirini tanımasından ziyade birbirlerini görmelerine dahi ihtiyaç olmadığını söyledi.
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, "Zor koşullarda beldelerde insanlarımıza hizmet edebilmek için çabalayan başkanlarımız ile dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz. Kendilerinin bir telefon uzağındayız. Mudurnu Belediye Başkanımız Mehmet İnegöl gönderdiğimiz aracımızla halkımıza güzel hizmetler verecektir" dedi