Boluspor, PTT 1.ligin 33.haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, ilk yarısını 0-0 berabere bitirdiği karşılaşmada Mansisaspor'u 1-0 yenerek uzun bir aradan sonra galip geldi. Ligde kalma yolunda önemli bir adım atan Boluspor'u 3 puana taşıyan gol 60'ncı dakikada Dimitrov'un ayağından geldi.
Boluspor'da Engin Korukır'ın takımdan ayrılmasının ardından, takımın başında Yılmaz Özen çıktı. Özen, Manisaspor karşısına Atacan,Adem,Zlatkov, Dixon, Alican, Hakan,Sercan, İsmail Haktan, Alp, Emre,Dimitrov on biri ile çıktı.
Ev sahibi Manisaspor ise Boluspor karşısına,Volkan, Hüsnü,Hikmet, Eray, Murat,Mikic, Fuchs, Perovıc, Abdulkadir,Causic, İsmail on biri ile çıktı.
Boluspor'da kalan son 6 haftada takımın başına getirilen Yılmaz Özen, orta sahayı kalabalık, hızlı oyuncularla ileride gol aradı. Deneyimli teknik adam, İskender ve Emrah'ı zorlu karşılaşmada yeden soyundurdu. Dimitrov'da uzun bir aradan sonra ilk on birde görev aldı.
Oyunun ilk dakikalarında her iki takımda orta sahada topa sahip olmak için büyük çaba sarf etti. Boluspor, ilk tehlikeli atağını 10'ncu dakikada geliştirdi. Emre'nin uzaktan sert şutunu Manisaspor kalecisi Volkan köşeden kornere çeldi. Boluspor, bu dakikada mutlak bir golden oldu. Oyunun ilk yarım saatinde iki takımda orta alanı kalabalık tutup, hata yapmamaya özen gösterdi. Dakikalar 40'ı gösterirken Boluspor bir kez daha gole yaklaştı. Emre'nin yerden ortasını dokunamayan İsmail Haktan mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. Karşılaşmanın ilk pozisyon anlamında kısır geçince ilk yarı takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle sona erdi.
İkinci yarıya her iki takımda aynı on birlerle başladı. İkinci yarının başından Boluspor aradığı gole çok yaklaştı. Hakan Arslan, topu yaklaşık 30 metre sürdükten sonra Manisaspor kalecisi Volkan ile karşı karşıya kaldı. Hakan'ın vuruşunu Volkan kornere çeldi. 50'nci dakikada Boluspor'dan Sercan, sarı kart gördü. Boluspor, 57'nci dakikada bir kez daha gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde oluşan karambolde topla en son buluşan Hakan, topu Manisaspor kalecisi Volkan'a nişanladı. Boluspor, bir kez daha mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı. Bu dakikalarda Boluspor, sürekli olarak baskılı oynayan taraf oldu. Boluspor aradığı golü 60'ncı dakikada buldu. Emre'nin düşürülmesi ile kazanılan serbest vuruşu kullanan Dimitrov topu 90 diye tabir edilen yerden filelerle buluşturdu. Boluspor, bulduğu gol ile deplasmanda 1-0 öne geçti. Boluspor, bulduğu golden sonra oyunun tek hakimi oldu. Boluspor'da İlk oyuncu değişikliği 81'nci dakikada geldi. Teknik direktör Yılmaz Özen, günün başarılı ismi Dimitrov'u oyundan aldı yerine Mustafa kayabamaz Özen, günün başarılı ismi Dimitrov'u oyundan aldı yerine Mustafa Kayabaşı'nı oyuna sürdü. 85'nci dakikada Boluspor 2.oyuncu değişikliğini yaptı. İsmail Haktan oyundan çıktı yerine İskender dahil oldu. Son dakikalarda Boluspor son oyuncu değişikliğini yaptı. Fatih Gül oyuna girerken, Alp oyundan çıktı. Kalan dakikalarda karşılaşmada başka gol olmayınca Boluspor hayati önem taşıyan karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak haftalar sonra 3 puanla tanıştı. Kırmızı beyazlılar, ligin 34'ncü haftasında kendi sahasında Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak.