Yeni hocamız Besim Durmuş ve ekibi kısada olsa 2 haftalık çalışmada takıma ellerinin değdiği belli. Takımımız maça başladığı zaman şunu gördük, 4.4.2 anlayışıyla maça başladılar. Özellikle sakin ve ayağa paslarla garanti oynayarak bloklar ve futbolcular arası mesafe iyi, top rakibe geçtiği hemen topun arkasına geçen oyunu iyi sıkıştıran, yardımlaşma ve kademe anlayışı iyi bir takım izledik. Ama maçın başında hemen S.O.S. işareti vermeye başlayan Cemil'in pozisyonu, Mehmet Eren'in o bölgedeki rahatlığı bize sıkıntı yaratacak derken, o kanattan yapılan 2. pozisyonda golü yedik.
Cemil'in orada oynatılması tek bir sebeple açıklanabilir. O da bize göre kısa bir takım olan A.D.S. serbest vuruşlarda üstünlük olabilir .Başka açıklaması olamaz. Hemen akabinde İskender Emrah işbirliği bize beraberlik sayısını getirdi.
Gözüken iki arıza ise Efe-İnanç ikili orta saha, Yusuf ve Fatih önünde Yusuf ile Alican, Ferhat-Fatih eşleşmesi varken, Efe bizim stoperlerin önünde rahat top alıyor. Bunu ya bizim stoperler paylaşmada dikkat edecek. Özellikle 2 takım için de 2. yarının 15 dakika sonra oyun bir. 2 takım içinde koptuğu zaman hem Efe'ye önlem alınarak, bir ön liberoya dönerek pozisyon alınabilir hem de daha hızlı çıkmak için Dimitrov-Emre-Alp önde daha diri kalan Emrah veya İskender'le pozisyon değiştirebilirdik. Bunu hocamızın daha çabuk görebilirdi.
Hocamızın takımımıza katılan yeni transfer ve bu arayı da iyi kullanarak içerideki maçımızın da 3 puan alacağımıza inanıyoruz. 2. yarıda yeni yönetimimize hocamıza ve takımımıza hayırlı olsun dileklerimizle başarılar dileriz.