Boluspor 2014-2015 sezonunda ilk defa seyircisinin önüne çıkarken, sıcak havada oynanan karşılaşmaya Passolig sistemi damga vurdu. Taraftarın yeni sistem nedeniyle tribünlerdeki yerini almakta zorlanırken, Boluspor sahada 4 farklı skorla ayrılmayı bildi.

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer ilk defa Boluspor seyircisinin önüne çıkarken, karşılaşmaya Özkan Karabulut, Nurettin Kayaoğlu, Emre Kılınç, Serkan Yalçın, Giorci Rekhviashvili, Kenan Şahin, İshak Çakmak, İsa Demir, İsmail haktan Odabaşı, MarcKibong Mbamba, Aleksandar Prijoviconbiri ile sahada yer aldı.

Karşılaşmaya Boluspor başladı. Boluspor ilk tehlikeli atağını 5'inci dakikada Kenan ile yakaladı. Sağ açıktan gelişen pozisyonda içeri yapılan ortaya Kenan vole vururken, top az farkla auta çıktı. Boluspor ilk 20 dakikada oyunu orta sahada tutup kontrollü oyunu tercih ederken, karşılaşmadaki ikinci net pozisyonunu Aleksandar ile yakaladı. Ceza sahasının solundan kaleye sert vuran Aleksandar Prijovic'in topu az farkla dışarı çıktı. Bu pozisyonun ardından İsmail Haktan, sağ açıktan getirdiği topla ceza sahasına kadar girdi. Ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan İsmail, arka direkte bekleyen üç arkadaşına atmak yerine direk kaleye atmayı tercih edince pozisyonu kaçırdı. Boluspor ilk yarının bitimine az bir süre kalırken geliştirdiği pozisyonda Kibong Mbamba'nın şutu defansa çarptı. Defansa çarpan top kaleye yönelirken direk dibinden dışarı çıktı. İlk yarıda başka pozisyon olmayınca 0-0 sona erdi.

Her iki takımda ikinci yarıya aynı kadro ile çıktı. Boluspor ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da kontrollü başladı. Boluspor ikinci yarıda ilk bulduğu atağı Kenan Şahin ile gole çevirdi. Orta alanda oynanan oyunda derinlemesine atılan pası çizgi önünde alan Kenan, topu kontrol etmesinin ardından kaleye sert vururken, top kalecinin sağında ağlarla buluştu. Bu golden sonra Boluspor oyuna hakim olurken, Manisaspor kalesinde birde serbest vuruş yakaladı. Aleksandar Prijovic'in sert şutu defanstan dönerken Emre Kılınç topa hakim olmaya çalıştı ancak Manisaspor kalecisi Bayram Olgun toplu alarak tehlikeyi önlemiş oldu. İkinci yarıda etkili bir oyun ortaya koymaya çalışan Boluspor golden sonra biraz daha rahatladı ve üst üste pozisyonlar buldu. Emre Kılınç ceza sahası dışından sert kaleye gönderirken, kaleci Bayram topu güçlükle çıkarttı. İsmail Haktan Odabaşı orta alandan gelen topla Manisa kalesine yönelirken, son adam kuralı sonrası yerde kalması ile karşılaşmanın orta hakemi Alper Ulusoy Manisaspor'dan Süleyman Çelikyurt'a kırmızı kart gösterdi.

10 kişi kalan Manisapor karşısında daha etkili bir oyun ortaya koyan Boluspor, karşılaşmanın 66'ıncı dakikasında sağ kanattan yapılan ortaya Aleksandar Prijovic ile durumu 2-0 yaptı. Boluspor Aleksandar Prijovic ile orta alanda kazandığı topla ceza sahasına kadar girdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Aleksandar Prijovic kalecinin sağından topu atmaya çalışırken dönen top arkada bekleyen Emre Kılınç'ın önünde kaldı. Herkes içeri orta yapacak dediği anda ince bir vuruş yapan Emre, direk topu kaleye göndererek Boluspor adına 3'üncü golü kaydetti. Karşılaşmanın sonlarında orta sahadan derinlemesine atılan pasa çok iyi hareketlenen Aleksandar Prijovic, ilk pozisyonda kaleci Bayram'ı geçemedi. İkinci vuruşuna pas olarak değerlendiren Aleksandar Prijovic , Ahmet Kulabaş'a havadan attığı topla farkı 4'e çıkartan golün asistini yaptı. Boluspor bu golle durumu 4-0 öne geçerek maçın sonucunu da tayin etmiş oldu.