Bolu Saadet Partisi Milletvekili Adayları Veysel Çetinkaya ve Mehmet Tan, Oto Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Saadet Partisi 1. sıra Bolu Milletvekili Adayı Veysel Çetinkaya esnafın sıkıntılı günler geçirdiğini dile getirdi. Çetinkaya, Sanayi esnafını pazar günü tek tek gezmeye çalıştık. Tek tek ziyaretlerimiz devam ediyor. Esnafımız, dükkanlarında oturuyor ve sıkıntılı. Sigorta bedellerinin yüksek olduğunu ve kiraların yüksek olduğunu söylediler. Memleketimizde ciddi anlamda ekonomik sıkıntı her alanda var. Bunu bu gün sanayide belirgin bir şekilde gördük..Esnaf şikayetçi. İnşallah bu sanayi esnafı sorunları, sıkıntıları Saadet Partisi'nin meclise girmesiyle çözülecek diye umut ediyoruz. Esnafımızın güler yüzü bizi mutlu etti” dedi.

NECİP FAZIL'I UNUTMADILAR…

Saadet ve Büyük Birlik Partisi olarak, Saadet Partisi'nin çatısı altında birleşen Bolu Millet vekili adayları Veysel Çetinkaya, Mehmet Tan ve Muzaffer Boyacı, Şair Necip Fazıl Kısakürek'in ölüm yıl dönümünde Üstad'ı rahmetle yad ettiler. Milli ittifak adına açıklama yapan Veysel Çetinkaya, İmanlı, inançlı ve değerleri uğruna bedel ödemeyi göze alabilen bir gençliğin muştucusu üstad Necip Fazıl Kısakürek'in Hakk'a yürüyüşünün 32.inci sene-i devriyesinde rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyoruz. Ruhu şad, kabri nur, mekânı cennet olsun. Büyük Şair'in 79 yıllık hayatı boyunca Türk Edebiyatı için geride ölümsüz eserler bıraktığını hatırlatan Çetinkaya ; Üstad Necip Fazıl, yirminci yüzyılda düşünce dünyamıza engin dehası, sanatı, aksiyonu ile Türk insanına yol göstermiş büyük bir sanat ve fikir adamıdır. Bize düşen, onun engin fikir, düşünce ve mücadelesini iyi okuyup istifade etmek ve onun yarım bıraktığı binayı tamamlamaktır” dedi.

Milli İttifak olarak, Önce ahlak ve maneviyat ilkesinde, üstadın açtığı yoldan giden pırıl pırıl bir neslin inşası için canımızı dişimize takarak gece gündüz durmadan çalışacak ve büyük Türkiye'nin banisi olacağız. Bu vesileyle imanlı ve inançlı bir gençlik yetiştireceğiz. Bu duygularla Büyük Doğu'nun mimarı, Üstad Necip Fazıl Kısakürek'e Allah'tan rahmet diliyoruz.

MİLLİ İTTİFAK SAĞLIK MAHALLESİNDE

Bolu Saadet partisi Milletvekili Adayları Veysel Çetinkaya ve Mehmet Tan, Sağlık Mahallesini ziyaret etti. Milli İttifak Adayları Veysel Çetinkaya ve Mehmet Tan, yerel seçim çalışmalarına Kültür ve Sağlık Mahallelerinde devam etti. Çetinkaya ve Tan, her iki mahalledeki esnaf ve vatandaşlarla görüşerek sıkıntılarını dinledi. Sağlık Mahallesi'nde bir açıklama yapan Çetinkaya, Vatandaşların Saadet Partisini bir kurtuluş olarak gördüğünü, Vatandaşlar artık kime inanacağını şaşırmış durumda. Bir kurtuluş arıyor. Görüştüğümüz birçok vatandaş, kendini değil şehrini, vatanını düşünüyor. Bu duyarlılığı görmek bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor.

Onlar bizi bağırlarına bastılar, bizler de onlara layık olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Haber Merkezi