Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı kongre ile göreve gelen AK Parti İl Teşkilatı ziyaretlerine devam ediyor. İlk ziyaretini muhtarlara yapan Yüksel Coşkunyürek başkanlığındaki Yönetim Kurulu üyeleri ikinci ziyaretini Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) yönetimine yaptı.

İş dünyasının kalbinde konuşan Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Türkiye'nin ve Bolu'nun 2023 hedefleri için hep birlikte çalışma mesajları verildi. Ülkenin hızla genel seçimlere gittiğini kaydeden tecrübeli siyasetçi; istikrar vurgusu yaparak "Türkiye, Ak Parti iktidarı boyunca elde ettiği kazanımların çoğunu istikrar sayesinde kazandı. İstikrar en büyük hazinemiz olmuştur." dedi.

Ak Parti'de kongre sonrası başlayan ziyaretler devam ediyor. Yüksel Coşkunyürek başkanlığındaki iktidar partisi temsilcileri, Bolu'da ekonomiye yön veren isimlerle devam isimlerle Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir araya geldi.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, BTSO Meclis Başkanı Gökhan Yaman ve beraberindeki üyeler; önderliğini Coşkunyürek'in yaptığı siyasileri kapıda karşıladı. Çarşamba günü saat 13.00'te gerçekleşen ziyarete İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen ve çok sayıda yönetim kurulu üyesi katıldı.

ATEŞ: "BOLU'NUN, İŞ DÜNYASININ SORUNLARI HEPİMİZİN SORUNU"

Siyasiler tarafından gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, "İş dünyasının kalbi olan odamızı ziyaret etmeniz, iş dünyasında nasıl baktığınızı gösterir. Türkiye'nin 2023 hedefleri var. Bolu'nun da 2023 hedefleri var. Bu hedeflere ulaşmak için iş dünyasının siyasi irade ile birlikte hareket etme zorunluluğu vardır. Bu konuda daha önceki dönemlerde bizlere çok büyük destekler verdiniz, sağ olun. Bundan sonrada yanımızda olacağınızı biliyorum. " dedi. Devamında "Bolu'nun sorunları hepimizin sorunu" diyen BTSO Başkanı Ateş, " Bolu'nun sorunları, iş dünyasının sorunları hepimizin sorunu. Çözüm noktasında sizlerin ise ivedilikle ve kararlılıkla hareket etmesi gerekmektedir. Bunu da çok güzel yapıyorsunuz. Ben çalışmalarınızdan dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bu nezaket ziyaretinizden dolayı da tekrar teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

"İSTİŞARE HALİNDE OLMAMIZ GEREĞİ İNANCINDAYIZ"

Kongrede göreve gelen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaretlere başladıklarını belirten İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek'te, "Bizler yapacağınız her çalışmada, Bolu'nun geleceğe dönük her türlü açılımda, sivil toplum kuruluşları, Bolu'nun kanaat önerleri, iş adamlarıyla ve sanayicileri ile istişare halinde olmamız gereği inancındayız. Ak Parti'nin 12 yıllık iktidarı döneminde de, bugüne kadar bu birlikteliği sağlamaya çalıştık. Bunu da sağladığımız inancındayım. Çünkü bu ülke bizim. Bolu'da, ülkemizde olacak her türlü güzel gelişme hepimize yansımakta." diye konuştu. Devamında "Hepimiz burada farklı birer sorumluluk almışız" diyen İl Başkanı Coşkunyürek, "Sizlerin ticaret erbabı olarak örgütlenmiş bir sorumluluğunuz var. Bizlerde de siyaseten bir sorumluluğumuz var. Ve hepimizin maksadı; Bolu'ya, ülkemize hizmet etmek. İnşallah bu ortak hedeflerimiz doğrultusunda, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da el birliği içerisinde Bolu'muza hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

"İNŞALLAH BU İSTİKRAR DEVAM EDECEK"

Yüksel Coşkunyürek, ülkenin genel seçimlere doğru hızla ilerlediğini kaydederek "Ülkemiz bir genel seçim yaşayacak. Biz inanıyoruz ki; inşallah bu genel seçimde de Türkiye'nin istikrarı adına, ülkemizin birik ve beraberliği adına milletimiz en doğru kararı verecektir. Niye istikrar dedim? Çünkü ticaretimiz için, esnafımız ve sanayicimiz için önemli. Türkiye, Ak Parti iktidarı boyunca elde ettiği kazanımların çoğunu istikrar sayesinde kazandı. İstikrar en büyük hazinemiz olmuştur. Bizler esnafımızı, sanayicimizi zorlayacak bir vergi koymadık. Vergiler düşürülmesine rağmen baktığımız zaman yatırımların arttığını görüyoruz. Bunu da incelediğimiz zaman istikrarın çok önemli olduğunu, siyasi istikrar ile ekonomik istikrar birleştiği zaman da bu ülkenin çok daha iyi noktalara gelebileceğini hepimiz 13 yılda gördük. İnşallah bu istikrar devam edecek; Türkiye büyüyecektir. Ve hepimizin hedefi olan; dünyanın ilk on ülkesi arasında Türkiye'nin de yer aldığını hepimiz görmek istiyoruz." diye konuştu.

Tecrübeli siyasetçi devamında şunları kaydetti: "Bunun içinde sizlere de büyük sorumluluk düşüyor. Taşın altına sizlerinde elini koyması gerekiyor. Üretimin artması lazım.. İhracatı arttırmamız lazım. Biz dışarıya ne kadar fazla ürün satarsak, bu ülkenin ekonomisine o oranda katkı vermiş oluruz. Türkiye'nin son 12 yıllık büyümesinde, özel sektörün ve sanayicilerin verdiği katma değer oldukça yüksektir. Onun için sizlere de teşekkür ediyoruz. İnşallah ülkemizdeki bu birlik beraberlik devam ettiği sürece, biz inanıyoruz ki; bu ülke daha güzel günlere kavuşacak ve hak ettiği yeri alacaktır." Haber Merkezi