Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma ve İş Kururumu Bolu İl müdürlüğü tarafından düzenlenen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Bolu Valiliği Abant Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı başkanlığında başlarken, Vali Ahmet Zahteroğullları'nın da katılımıyla devam etti. Toplantıya ayrıca Bolu Ticaret Odası Başkanı Türker Ateş, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, İşkur Müdürü İsmail Yalçın, Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Kösterelioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Sosyal Güvenlik il Müdürü Erhan Çavuş, Tarım İl Müdürü İsmail Taş ile Daire müdürlerinin yanı sıra Elginkan Vakfı ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı da toplantıya katılanlar arasındaydı.

Toplantıda 2014 yılı faaliyet raporu çerçevesinde İlin işgücü, istihdam ve mesleki eğitim ihtiyacını tespit etmek veya ettirmek, mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumları ile işletmelerde yapılacak mesleki eğitim ve istihdam konularında etkilik ve verimliliği artırmak amacıyla yerel düzeyde politikalar oluşturmak, plan yapmak ve kararlar almak, ilgili kurum ve kuruluşlara görüş ve önerilerde bulunmak üzere kurulmuş olan istihdam kurulunun almış olduğu kararlar incelendi. Haber Merkezi