Boluspor'da sır gibi saklanan teknik direktör adayının ismini yaptığımız araştırmalar sonrasında kamuoyuna açıklıyoruz. Yaklaşık 15 gündür Boluspor yönetimi birçok hoca adayı ile bir araya gelirken, Sait Karafırtınalar isimi de gündeme gelen teknik direktör adayı. Boluspor yönetiminin 46 yaşındaki Karafırtınalar ile görüşmeler yaptığı, kırmızı beyazlıların nasıl bir karar verileceği de merak konusu oldu.

HABER: FAHRİ GÜNDÜZ

Yeni sezon öncesi oyuncu isimleri bir bir gündeme düşerken, Boluspor yönetimi 2015-2016 futbol sezonunda takımı kime emanet edeceği de merak ediliyor. Yaptığımız araştırmalar doğrultusunda bir hoca ismi gündeme gelirken, menajerlerde teknik direktörlük için farklı isimleri gündeme getirse de Boluspor yönetiminin Bucaspor ve Karşıyaka'nın eski teknik direktörü Sait Karafırtınalar ile temasa geçtiği öğrenildi.

Boluspor yönetimi hoca arayışını sürdürürken en ciddi görüşmenin de Sait Karafırtınalar ile yapıldığı söyleniyor. Birçok oyuncu ismi gündeme geldikten sonra camiada takımın başına kimin getirileceği merak konusu oldu. Başkan Savaş Abak'ın teknik direktör adayları arasında Sait Karafırtınalar için görüşmeler yaptığı öğrenildi. Bucaspor ve Karşıyaka'da teknik direktörlük yapan 46 yaşındaki teknik adam Bucaspor alt yapısında yaptığı başarılı çalışmaların ardından bir çok oyuncunun yukarıya çıkmasında katkısı olan bir teknik adam olarak biliniyor. Sait Karafırtınalar ile kırmızı beyazlı yönetimin uzun süredir görüşme halinde olduğu öğrenilirken, Boluspor yönetimi Sait Karafırtınalar ile görüşmelerini sürdürüyor. Kırmızı beyazlı idarecilerin nasıl bir karar vereceği de merak konusu oldu. Boluspor yönetiminin birkaç güne kadar yeni sezonda hangi teknik adamla çalışacağını açıklaması bekleniyor.

SAİT KARAFIRTINALAR KİMDİR?

Sait Karafırtınalar (d. 1 Ocak 1969, İzmir), Türk eski futbolcu, teknik direktör.

FUTBOLCULUK KARİYERİ

Futbola Bucaspor altyapısında başladı ve daha sonra birçok 2. Lig ve 1. Lig ekibinde görev aldı. Ağırlıklı olarak Ege Bölgesi'nin ekiplerinde oynadı.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Futbola vedasından sonra antrenörlük yapmaya karar verdi ve ilk antrenman deneyimini 2003 yılında altyapısında yetiştiği Bucaspor altyapı antrenörü olarak edindi. İki sezon burada görev aldıktan sonra Denizli Belediyespor'da teknik direktör olarak çalışmaya başladı. Daha sonra Muğlaspor, Bucaspor ve Göztepe'de yardımcı antrenörü olarak görev aldı. 2010-11 sezonunda Bucaspor'da yardımcı antrenör olarak çalışmaya başladı. Bucaspor teknik direktörü Samet Aybaba'nın görevinden alınmasından sonra sezon sonuna kadar geçici teknik direktör olarak tanıtıldı. Sezonun son haftalarında Bucaspor'un gösterdiği iyi performanstan ötürü 2011-2012 sezonunda da Sait Karafırtınalar tarafından çalıştırılacağı duyuruldu. 2012-2013 sezonunun sonunda Bucaspor'dan ayrıldı ve Karşıyaka 'ya gitti. 2014-15 sezonu başında yeniden Bucaspor'a dönmüştür. Sait Karafırtınalar şu an herhangi bir takımı çalıştırmıyor.