U21 liginde 2'inci sırada yer alan Boluspor U21 sahasında farka koştu. Geçtiğimiz hafta erteleme karşılaşmasında Şanlıurfa'dan 4 golle dönen Boluspor U21 takımı sahasında Adanaspor ile karşılaşırken bu karşılaşmayı da 4 -0 kazanıp yoluna devam ediyor. Teknik sorumlu Sinan Benli'nin Urfa'da kazanan kadrosunu Adanaspor karşısında değiştirmesi dikkatlerden kaçmadı.

Boluspor U21 ligde yoluna emin adımlarla gidiyor. Geçtiğimiz hafta Şanlıurfaspor ile erteleme karşılaşmasını oynayan temsilcimiz farklı kazanarak Bolu'ya dönerken sahasında da Adanaspor'u konuk etti. Geçtiğimiz hafta farklı kazanılan maçta ilk 11 de olan 3 oyuncu bu hafta Adanaspor karşısında süre almazken temsilcimiz rakibi karşısında rahat bir futbol ortaya koydu. Karşılaşmanın 32'inci dakikasına kadar golsüz devam edilen maçta Enes Yılmaz kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda net bir golden yararlanamazken pozisyonu takip eden Ozan şahsi becerisiyle takımı adına golü atan oyuncu oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca soyunma odasına Boluspor U21 önde gitti. İkinci yarıda oyunun üstünlüğü yine Boluspor U21 takımında olurken 59'uncu dakikada sağ taraftan gelişen atakta Cengizhan Aydemir topla birlikte rakip alana kadar depar attı ve Ozan Karabacak'a alda at dercesine verdiği pasta Ozan topu ikinci defa Adanaspor ağlarına kafayla göndererek durumu 2-0'a getirdi. Bu skorun ardından rahatlayan temsilcimiz oyunu daha iyi yönlendirirken 75'inci dakikada kazanılan serbest atışta kaptan Enes Güler sert vuruşu ile topu ağlara gönderirken durumu 3-0 getirdi. Kaptan Enes Yılmaz, son haftalardaki yükselişiyle dikkat çekerken geçtiğimiz hafta da bir gol atmıştı.

Sahanın tamamen hakimiyetini eline alan Boluspor U21 son dakikalarda sağ kanattan tehlikeli ataklar yaparken bu ataklarda Mücahitle etkili oldu. 82 ‘inci dakikada oyuna giren Mücahit yaptığı ataklar sonrasında 90+2'de arka direğe yaptığı ortada gerilerden gelen Gökhan Akılı kafa ile topu sert bir vuruşla kaleye gönderirken Boluspor U21 skoru 4-0 getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Kırmızı Beyazlılar U21 liginde aldıkları bu skorla lideri takip etmeye devam ettiler. Fahri GÜNDÜZ