Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Cuma günü Siyaset Akademisinde deneyim paylaşımı konulu dersi vermek üzere Bolu'ya gelecek olan Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in programı hakkında bilgiler verdi.
Bakan Ergin'in Siyaset Akademisi'ne katılacağını ifade eden Sayın, Bakan Ergin'in Bolu'da çeşitli ziyaretlerde bulunacağını ve yeni yapılacak olan adliye binasıyla ilgili polemiklerin sona ererek yeni yerin belirleneceğini söyledi. Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Cuma günü saat 12.00'de Bolu'ya gelecek olan Adalet Bakanı Saddullah Ergin, kamuoyunda uzun süredir tartışılan yeni adliye sarayı için Bolu Belediyesi'nin önerdiği arsayı da inceleyecek.
Bakan Ergin'in, bu ziyaret sonrası yeni adliye binasıyla ilgili polemiklerin sona ereceğini ifade eden Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın Bakan Ergin'in Bolu programı hakkında şu açıklamaları yaptı; Bilindiği gibi AK Parti ARGE Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi devam ediyor. Adalet Bakanımız Sayın Sadullah Ergin'de Siyaset Akademisi'ne katılmak üzere Bolu'ya geliyor. Bakanımız Cuma namazını Bolu'da kılacak ve daha sonra Bolu Belediyesi'nin yeni adliye sarayı için önerdiği alanda incelemelerde bulunacak. Böylece uzun süredir polemik konusu olan adliye binasının yeni yeri de Bakanımızın incelemesinin ardından netlik kazanarak polemikler sona erecek. Bakanımız saat 15.30'da Cumhuriyet Başsavcılığı, 16.30'da Bolu Cezaevi'ni ve 17.30'da Bolu Belediyesi'ni ziyaret edecek. Daha sonrasında ise saat 19.00'da Siyaset Akademisi'ne katılacak” diye konuştu.