Yeniçağa'da meydana gelen trafik kazasında yaralanan iki şahsın, İstanbul'da bıçakla adam yaralama olayından arandığı ortaya çıktı.
Kaza, dün sabah saatlerinde Yeniçağa gişeleri kavşağında meydana geldi. İstanbul'dan Ankara istikametine giden F.Ç. idaresindeki 54 KE 443 plakalı otomobil, yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi düşünce 78 BK 372 plakalı TIR'a hızla yandan çarptı. Kazada otomobil kullanılamaz hale gelirken, hurda yığınına dönen araçtan yaralı çıkan iki kişi kaçmaya başladı. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, yaralı olmalarına rağmen olay yerinden kaçan F.Ç. ve O.R. isimli şahısların peşine düştü. Yeniçağa Gölü yanındaki mesire alanında gizlendikleri tespit edilen iki kişi yakalanınca film gibi olay ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, F.Ç. ve O.R. isimli iki şahıs İstanbul'da bıçakla adam yaraladı. Daha sonra İstanbul'dan kaçarak Hendek'e gelen iki arkadaş, buradan 54 KE 443 plakalı otomobili çalarak Ankara yönüne doğru harekete geçti. Bolu yakınlarında bir benzin istasyonuna giren otomobil gaz aldı. Şahıslar aldıkları gazın parasını ödemeden benzin istasyonundan da kaçmayı başardı. Son olarak sabahın erken saatlerinde Yeniçağa ilçesine ulaşan iki firari, trafik kazası yapınca yakalandı. Polis tarafından mesire alanında yakalanan şahıslar Gerede Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şahısların daha sonra İstanbul'a gönderileceği öğrenildi.