Bucaspor yönetimi, Boluspor'lu İskender Alın'ı yakın takibe alırken, sarı lacivertliler Akhisar Belediyespor'dan ayrılan eski yıldızı Erkan Taşkıran'la da anlaşmak üzere.
İlk etap çalışmalarını hafta sonu noktalayıp 14 Temmuz'da (bugün) Nevşehir'de kampa girecek olan Bucaspor'da santrfor arayışı hızlandı. Daha önce anlaştıkları Türk statüsündeki Ordusporlu Subasic'in sürpriz bir şekilde Manisapor'a imza atması üzerine hayal kırıklığı yaşayan sarı lacivertli yönetim, alternatif olarak Bolusporlu İskender Alın'a yöneldi. Bolu temsilcisiyle sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki futbolcu ile sarı lacivertli yönetimin temasa geçtiği belirtildi. İki tarafın birçok noktada uzlaşmaya vardığı ve detayların konuşulduğu belirtildi.
İKİ İSİM İMZAYA YAKIN
Santrfor İskender Alın'ın transferini bitirmek için ter döken sarı lacivertli yönetim, Akhisar Belediyespor'dan sağ kanat oyuncusu Erkan Taşkıran'ı da listesine ekledi. Daha önce farklı dönemlerde iki kez sarı lacivertli formayı giyen 29 yaşındaki kanat oyuncusunun Bucaspor'un teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Bucaspor yönetiminin, pazartesi günü başlayacak olan Nevşehir kampına kadar hem İskender Alın'la, hem de Erkan Taşkıran'la resim sözleşme yapması bekleniyor.