Boluspor, ligin 28.haftasında kendi sahasında Ş.Urfaspor ile golsüz berabere kaldı. Bu karşılaşmanın ardından ‘Beceriksizlik benim olsun' diyen Korukır, göreve geldiği günden bu yana kırgın olduğu olayı açıkladı.
Kendi sahasında Şanlıurfaspor'la golsüz berabere kalarak fırsat tepen Boluspor'un Teknik Direktörü Engin Korukır, karşılaşma sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı. Beceriksizliği kendisine yükleyen Korukır, Zevkli, güzel, çok pozisyonu olan bir maçtı. İlk yarıda bizim lehimize olan pozisyonları değerlendirseydik, geçen haftaki Ankaraspor maçında olduğu gibi soyunma odasına rahat giderdik. Futbolda bunların hepsi var. Eğer kaleye kadar gelip kaçırıyorsanız demek ki futbolcularımızın bir emeği vardır. Şanssızlık diyelim. Beceriksizlikse o beceriksizlik benim olsun” diye konuştu.
“ELEŞTİRİLERDEN DERS ÇIKARMAM LAZIM”
Her hafta iki takımı altlarına aldıklarını söyleyen Engin Korukır, Takımımdan çok memnunum. Futbolcu grubumdan çok memnunum. Bolu'daki her şeyden çok memnunum. Destekleyen, desteklemeyen herkese teşekkür ederim. Desteklemeyenlerin eleştirilerinden muhakkak dersler çıkarmam lazım. İki maçta alınan dört puan ve içeride alınan bir puan bazılarını mutlu etmeyebilir ama eğer biz her hafta altımıza iki takım alıyorsak o bizi mutlu eder” şeklinde konuştu.
ALT YAPIYA SİTEM
Göreve geldiği günden bu yana kırgın olduğu bir olayı da açıklayan Korukır, Ben göreve geldiğimde Ali Beykoz'a, Besim Durmuş'a ve Yılmaz hocaya teşekkür ettim. Tanju Çolak'ın programda söyledikleri hoş şeyler değil. Kendisiyle yıllardır görüşmem. Ancak ben nasıl teşekkür ettiysem, altyapı hocalarımın da ekibime hayırlı olsun demesini isterdim. Sadece Çetiner Erdoğan'ın demesiyle olmaz. Biz büyüklerimizden böyle gördük. Yeni göreve başlayan ekibe altyapı hocaları hayırlı olsun demedi” ifadelerini kullandı.