Çeyrek asırdır kutsal topraklara düzenledikleri seferler ile adından söz ettiren Uzman Turizm'in ortaklarından genç işadamı, Geredeli Muharrem Güldemir, uzun yıllara varan tecrübelerinin güven ve kalite ile pekiştiğine işaret ederek, Firmamızın umre sektöründeki aranan marka olması, güvenilir ve kaliteden taviz vermeyen yapısıyla misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamanın onurunu taşıyoruz” dedi.

Çeyrek asırdır kutsal topraklara düzenledikleri seferler ile adından söz ettiren Uzman Turizm, alanında da bir numara olmayı sürdürüyor. Kemal Güldemir'in önderliğinde kurulan hac ve umre firması; üç evladın birbirinden farklı başarıları ile ülke geneline uzanan ve her geçen gün biraz daha genişleyen hizmet ağıyla Geredeliler kadar yüzbinlerce vatandaşı da kutsal topraklar ile buluşturdu. Umre sektöründe temel faktörün güven ve kalite olduğunu belirten şirket ortaklarından Muharrem Güldemir, Şu ana kadara yaptığımız umre seyahatlerinde misafir kardeşlerimizin verdiğimiz hizmetlere yönelik beğeni ve memnuniyet ifadeleri, bizim için bir mutluluk tablosu olmuştur,” diye konuştu.

Genç işadamı, Geredeli Muharrem Güldemir, uzun yıllara varan tecrübelerinin güven ve kalite ile pekiştiğine işaret ederek, Firmamızın umre sektöründeki aranan marka olması, güvenilir ve kaliteden taviz vermeyen yapısıyla misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamanın onurunu taşıyoruz,” dedi. Her bütçeye göre hac ve umre seyahati gerçekleştirdiklerini belirten Güldemir; Otellerimizi yıl boyu kiraladığımız için özellikle uygun fiyatlarla seyahat imkânları sunuyoruz. Kutsal topraklara seyahatinin bedeli, Mekke'de konaklanan otelin Harem-ü Şerif'e, Medine'de ise Ravza-ı Mutahhara'ya yakınlığıyla ortaya çıkar. Biz, ekonomikten delüx'se kadar umre turları düzenleyebiliyoruz,” şeklinde konuştu.

Hac kotasının azlığı, talebin fazlalığı dolayısıyla umre seyahatine ilginin yoğunlaştığını belirten Uzman Turizm Genel Müdürü Muharrem Güldemir, Geçen sene hac başvurusu 1 milyon 32 bin kişi. Resmi olarak hacca giden kişi sayısı ise 59 bin 680. Bu yoğunluk ister istemez umreye ilgiyi artırdı,” dedi. İnsanların satın alma gücünün artması, dini hassasiyetler ve muhafazakarlık eğilimlerinin yükselmesi gibi faktörlerinde umre seyahatini cazip hale getirdiğini söyleyen genç işadamı; Yılda ortalama 432 bin kişi umreye gidiyor. Biz ise bu sayının 11 bin kişisini taşıyoruz. Hac yolculuğunda ise bin 160 kişiye hizmet veriyoruz. Bu çerçevede en çok hacı taşıyan şirketlerden birisiyiz. Genel tablodan aldığımız pay yüzde 4.5 gibi görünüyor. Biz bu oranı yüzde 10'lara çıkarmayı hedefliyoruz” sözlerini kullandı.

Uzman Turizm'in tüm segmentlerde mukaddes yolculuğu gerçekleştirdiğini belirten Güldemir, Müşterilerimizin genelde talebi 3, 4 ve 5 yıldızlı. Servisli çok az. Seçkin, deneyimli emekli hocalarımızla hizmet veriyoruz. Aynı zamanda El Ezher mezunu rehberlerimiz, bu kutlu yolculuğun en donanımlı şekilde gerçekleşmesi için Allah'ın misafirlerine en kaliteli hizmeti vermeye çalışıyorlar,” dedi.

Türkiye'nin birçok bölgesinde şubeleri olduğunu anlatan Güldemir şöyle devam etti; Antalya, Tokat, Denizli, Amasya, Erzurum, Bolu, Bolu Gerede, Düzce, Ankara, İstanbul, Kütahya, Bursa, Ankara, Tokat, Turhal, Samsun, Isparta, Kayseri gibi şubelerimiz, merkez şubemiz ve Suudi Arabistan'ı da ele alırsak yaklaşık 100 kişilik bir kadroyla ürettiğimiz hizmetimiz kalite ve güven unsurunu yansıtıyor. Bu yıl inşallah 15 bin kişilik bir umreci misafirimizi ağırlama hedefindeyiz. Hacda hedefimiz ise 2 bin 500 kişiye ulaşabilmek.” 5 Aralık'ta ilk turlarını Mekke'ye dualarla uğurladıklarını vurgulayan Muharrem Güldemir, verdiği diğer bilgilerde; 7 Aralık, 11 Aralık, 16 Aralık, 17 Aralık, 23 Aralık, 4 Ocak, 7 Ocak, 15 Ocak, 25 Ocak, 26 Ocak, 8 Şubat, 16 Şubat, 23 Şubat tarihlerinde de yeni gruplarımızı Mukaddes beldelerle buluşturmanın heyecanı ve umudu içindeyiz,” sözlerine yer verdi. Haber Merkezi