Ligde 26 haftayı geride bırakan Boluspor'un geride 8 karşılaşması kaldı. Oldukça zor maçlar oynayacak olan Boluspor'un özellikle önündeki 4 karşılaşma adeta kaderini belirleyecek.

PTT 1. liginde 26 haftada topladığı 32 puanla 11. sırada yer alan Boluspor kalan 8 maçla ligi tamamlayacak. 39-40 puanın taban puan belirlenirken, Boluspor kalan maçlarında 7-8 puan toplayarak korkulu rüya görmek istemiyor. Son yıllarda ilk altı ve ilk iki hedefinden sürekli uzak kalan kırmızı beyazlılar bu sezonda 40 puanı toplayarak 2014-2015 sezonunu tamamlamak istiyor. Ligin hem altının hem de üstünün kalan maçlarda daha da hareketlenmesi bekleniyor.

İLK 4 MAÇ ÇOK ÖNEMLİ

Boluspor önümüzdeki haftalarda 4 önemli maça çıkacak. Bu hafta ilk ikiyi kovalayan ve geçen haftadan yaralı olan Osmanlıspor deplasmanına çıkacak olan Boluspor, sonraki hafta ligin lideri ve şampiyonluğu garantilemek isteyen Kayserispor ile yine deplasmanda oynayacak. 29. haftada ligde kalma mücadelesi veren Adanaspor'u evinde konuk edecek olan kırmızı beyazlılar 30. haftada yine zorlu deplasman maçında şampiyonluk mücadelesi veren Antalyaspor'a konuk olacak.

ORDU'YA KADAR ZORLU MAÇLAR

Ligin son 4 maçında ise Boluspor, Elazığspor ve Şanlıurfaspor ile evinde Karşıyaka ve Orduspor ile deplasmanda karşılaşacak.

27.HAFTA OSMANLISPOR-BOLUSPOR

28.HAFTA KAYSERİSPOR- BOLUSPOR

29.HAFTA BOLUSPOR-ADANASPOR A.Ş.

30.HAFTA ANTALYASPOR- BOLUSPOR

31.HAFTA BOLUSPOR-ELAZIĞSPOR

32.HAFTA KARŞIYAKA-BOLUSPOR

33.HAFTA BOLUSPOR-Ş.URFASPOR

34.HAFTA ORDUSPOR- BOLUSPOR Haber Merkezi