Boluspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla sürdürdü. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı-beyazlı oyuncuların moralli oldukları gözlerden kaçmadı.
Boluspor Pazar günü sahasında oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla sürdürdü. Antrenmanda Ankaragücü maçı öncesi Oğuz Çetin tarafından kadro dışı bırakılan Abdülaziz Solmaz'da yer aldı. Antrenmanda oyuncuların hırslı ve istekli oldukları gözlemlendi.
Antrenman öncesi oyuncularla kısa bir konuşma yapan Teknik Direktör Osman Nuri Işılar, Hafta sonuna kadar çalışmalarımızı 3 puan üzerine yapacağız. Bugün aramıza yeniden Abdülaziz arkadaşımız katıldı. Kendisine teşekkür ederim. Hafta sonu Bucaspor maçında aslanlar gibi mücadele edeceğiz ve inşallah 3 puanın sahibi olacağız. Sizlere inanıyor ve güveniyorum. sizlerde bizlerde profesyoneliz. Onun için en iyisini sahada yapmaya çalışacağız” dediği öğrenildi.
Antrenmanın başlamasıyla birlikte kırmızı beyazlı oyunculara biraz tempolu bir çalışma yaptırıldı. Son haftalarda kaybedilen maçlarda temponun düşük olmasından dolayı dün yapılan antrenmana biraz daha önem verildi. Ligde geride kalmasına rağmen işin ciddiyetini bırakmayan kırmızı beyazlı oyuncular Osman Nuri Işılar'ın antrenman programında bir hayli yoruldular. Bire bir dayanıklılık çalışmaları ile antrenman devam ekibimizde çalışma temposu bir hayli yüksek tutuldu.
A2 ve U18 takımında 5 oyuncu takviye yapan Teknik Direktör Osman Nuri Işılar ve Yılmaz Özen'in genç oyuncularla yakından ilgilenmesi gözlerden kaçmadı. Antrenmanın son bölümünde ise oyunsal anlamda taktiksel çalışma yapan kırmızı-beyazlılar günün çalışmasını sonlandırdılar.