Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi tarafından açılan fotoğraf kursu sona erdi. Kursa katılan ve başarı ile kursu tamamlayan 14 fotoğraf sever, açtıkları ‘Işığın Dansı' adlı sergi ile hünerlerini de sergiledi.

Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi fotoğraf hocası Tuğba Yücetürk tarafından açılan fotoğraf sergisi sona erdi. 14 kursiyerle yaklaşık 6 ay süren kurs sonunda fotoğrafçılığın tüm inceliklerini öğrenen kursiyerler hünerlerini açtıkları sergi ile sergiledi. Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen ‘Işığın Dansı' adlı serginin açılışını Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ve İhsan Ağcan, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Gençer, Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert, daire müdürleri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş gerçekleştirdi.

Açılışın ardından sergiyi gezen protokol üyeleri fotoğraflar hakkında fotoğrafı çeken kursiyer tarafından bilgilendirildi. Fotoğraf sanatının zor ve bir o kadarda güzel olan ışıklı boyama tekniği ile çekilen fotoğraflardan oluşan ‘Işığın Dansı' sergisi 8 Haziran'a kadar tüm fotoğraf severler için Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'nde gezilebilecek. Haber Merkezi