6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu gereği Bolu Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 04 Şubat 2015 tarihinde İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Bolu Orman İşletme Müdürü Kemal Yıldız başkanlığında gerçekleşen toplantıya İşletme Müdür Yardımcısı Ramazan Yöntem, işyeri hekimi Taçiser Dinçer, c sınıfı iş güvenliği uzamanı Ayşegül Öz, iş yeri temsilcisi Hüseyin Yavuz, Formen Ali Bulut ve insan kaynaklarından İlhami Tarhan katıldı.

Yapılan toplantıda, iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması, mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için işveren ile çalışanların; görev, yetki, sorumluluk, hak ve yükümlülüklerinin düzenlenmesi gibi konuları içeren 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu kapsamında, işyerinde yapılması gereken hususlar konusunda bilgilendirme yapıldı. Ayrıca 2014 yılında hazırlanan acil durum planı ve risk değerlendirme raporunun bazı maddelerinin güncellenmesi kararı alındı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulunun ayda bir sefer toplanarak iş kazalarının önüne geçmek ve olası iş kazalarını en az zayiatla atlatmak için gerekli çalışmaların yapılacağı önemle belirtildi. Haber Merkezi