Ak Parti Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz seçim çalışmalarına Aktaş Mahallesi'nde esnaf ve kahvehane ziyaretleri ile devam etti. Vatandaşlardan destek ve oy isteyen Yılmaz'a vatandaşlar destek sözü vererek,” İş bilenin kılıç kuşananındır” dedi.
Belediye Başkanı aynı zamanda Ak Parti Belediye Başkan adayı Alaaddin Yılmaz hayalindeki Bolu resmini tamamlamak için Aktaş Mahallesi'nde ki vatandaşlardan destek istedi. Başkana destek sözü veren vatandaşlar; Başkanımız göreve geldiği günden bugüne kadar Bolu'da çok büyük bir değişim yaşandı. Eskiden Bolu'da yayaların yürüyebileceği bir yol yokken geniş yaya kaldırımları kavşaklarla Bolu'nun çehresi değişti. Başkanımızın üstün çalışmalar sonucunda Bolu yaşanabilir bir kent oldu. Başkanımız bu konuda tecrübeli ‘İş bilenin kılıç kuşananındır', çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ederiz” dedi.
“Tecrübemize güveniyoruz”
Zafere adım adım yaklaştıklarını belirten Başkan Yılmaz;” Gittiğimiz her mahallede vatandaşımız bizi bağrına basıyor. Bizim bu seçim ilk imtihanımız değil. Diğer seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de arkamıza Bolu halkının desteğini aldık. 30 Mart akşamı zaferi yaşayacağız. Bu seçimin kazanını Bolu halkı olacaktır buna inancımız tam. Bolu'da vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmalar yapıyoruz. Tecrübeliyiz rakibimiz yok, Bolu halkına güveniyoruz” dedi.
“FÜTURSUZCA YAPTIĞIMIZ ŞEYLER OLDU”
Başkan Yılmaz, Öncelikle seçim çalışmalarında 10 yıl geride kaldığı için yaptığımız çalışmalar konusunda vatandaşların memnuniyetleri karşısında biz eziliyoruz. Tabi biz çok şey yaptık. Çok şey yaparken de bazen fütursuzca yaptığımız şeyler oldu. Bazense vatandaşın sabrını taşırdığımız şeyler oldu. Bazen Bakanlarımızla bazen de Milletvekillerimizle, Bolu için kavgamız oldu. Ama Bolu ile ilgili, birçok şeyi merkezi irade de söke söke aldığımızı da Bolular gördüler. Bu güç nereden geliyor derseniz, tek başına iktidar olan bir partinin Belediye Başkanı olmasından gelen bir güç var. Bizde bu gücü Bolu lehine kullanıyoruz. Biz belki o kadar yürekli değildik. Biz belki o kadar cesaretli değiliz ama arkamızda bir Başbakan, bir hükümet ve bir siyasi yapı varsa, bu yapıdan Bolu ne kadar fazla nasiplenirse, o kadar fazla nasiplendirmek için biz gücümüzü Ankara nezdinde sonuna kadar kullanıyoruz. Bunu kullanırken de bazen kırgınlıklarda olabiliyor. Tabi, şöyle düşünüyorum. Ben acaba iktidar partisinden olmasam, Abant'a doğru kolektör hattı yapsam ve bunu da hiçbir kurumdan izin almadan yapsam bazı ağaçlarda devrilse, o zaman adamı ipe asarlar. İşte biz çok büyük irade gösteriyoruz Bolu'nun geleceğiyle ilgili. Bu irade yanında da tek başına iktidar partisinin gücünü Bolu'ya aktarma konusunda müthiş bir performans sergiliyoruz. Bu performans sayesinde de Bolu bir değişim ve dönüşümü yaşıyor. Bu da vatandaş tarafından biliniyor. Hatta bu ziyaretlerimizde geçen bir vatandaşımızın bir ifadesi daha oldu. Size karşı partinizin içinden ve dışından, Başbakanımıza karşı ülke içinden ve dışından büyük bir baskı var. Bunları yok etmek için ben kendimi bu sefer Ak Parti'ye oy vermek için adadım diyen insanları da duyuyoruz. Tabi bunların hepsi bizi mutlu ediyor. İnşallah hem ülkemizin geleceği için hem Bolumuzun eksik kalan işlerini tamamlayıp tek başına İktidar Partisi'nin gücünü bir dönem daha istikrar ortamında Bolu'da devam ettirmek için Bolu Halkı'nın desteğini bekliyoruz. Zaten de görüyoruz. İnşallah bu böyle devam eder. Çünkü önümüzdeki süreç içerisinde iftiraya, nasıl Başbakan olduysa bizde iftiraya ve yalana, dedikoduya, fesata karşı da mücadele etmek zorunda kaldığımızı bilerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.