AK Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, "Peygamberi örnek almak, insanlığın yolunu aydınlatmak, toplumu sevgi, saygı, hoşgörü etrafında birleştirmektir. Milletimizi aydınlık yarınlara ulaştırmak peygamberimizin aydınlık yolundan gitmekle olacaktır" dedi.

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlayan Bolu İl Başkanı Coşkunyürek, bu haftanın Hazreti Muhammed'i ve İslam dinini daha iyi tanımaya vesile olmasını diledi. TBMM çatısı altında geçmişte Bolu milletvekili olarak 2 dönem görev de yapan siyasetçi, Kutlu Doğum Haftası'nın önemine değinerek, "İçinde bulunduğumuz hafta, Peygamber efendimizin dünyayı şereflendirdiği çok önemli bir haftadır. İnsanları güzel ahlak, doğruluk ve huzurla buluşturan İslam'ın, evrensel ve çağlar üstü mesajını ulaştıran Peygamberimizin kutlu doğumunu idrak etmenin huzurunu yaşıyoruz. Peygamberimiz, bütün insanlığa kucak açan, barış ve sevgi öğretisinin taşıyıcısı olmuş, doğruluk ve güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla göstermiştir" dedi.

Mesajında, bütün insanlık için örnek bir şahsiyet olan Peygamberimizi daha iyi tanıdıkça ve anladıkça, mesajlarının mahiyeti daha doğru ve daha güçlü şekilde dünyamızda karşılık bulacağını ifade eden İl Başkanı Coşkunyürek, ''Peygamberimiz ile tanışan dünyamız, O'nun nuruyla aydınlandı. Yeryüzüne barış ve kardeşlik Peygamberimiz ile geldi. İnsanlık ilk O'nunla izzet buldu" ifadelerini kullandı.

Alemlere rahmet olan Hazreti Muhammed'in dünyada insanların nasıl bir ruh ekseninde yaşayabileceklerini ve toplumdaki nizamın nasıl işleyeceğini öğrettiğini vurgulayan Ak Partili siyasetçi, mesajını şu ifadelerle sonlandırdı: "Peygamberi örnek almak, insanlığın yolunu aydınlatmak, toplumu sevgi, saygı, hoşgörü etrafında birleştirmektir. Milletimizi aydınlık yarınlara ulaştırmak peygamberimizin aydınlık yolundan gitmekle olacaktır. Kutlu doğum haftasının peygamberimizi ve dinimizi daha iyi tanımaya vesile olmasını Allah'tan niyaz ederim." Haber Merkezi