Oğuz hocanın istifası ile göreve gelen Osman Nuri Işılar, Yılmaz Özen ve Miraç Parlak, Buca maçı için start verdiklerinde herhâlde ‘bize ne kalmış?' diye çok zor bir durumda olduklarını görmüşlerdir.
Buca takımı benim gördüğüm oyun disiplini en üst düzey takım. Bütün oyun kurguları Mehmet Battal üzerine kurulmuş bir takım.
Takımımız ise fiziksel olarak zaten dibe vurmuş bir takım. Bir de iç saha sendromu olan ve bunun üzerine gelen erken gol her şeyi sıfırladı. Geçen haftadan farklı oyun anlamında orta sahada 4-3-3'e dönen, İskender'i normal yerine alan ekip Emre'yi sağ kenara, Cihan'ı orta sahaya yakın tutarak kalabalık olmaya çalıştı. Maçın başında gözüken sıkıntı İrfan'ın Mehmet Battal'a yakın pozisyonlarda Dixon İrfan'a yakın oynayacak, Battal'ın Dixon'la oynadığı pozisyonda da Gencer bunu yapacaktı. Orta sahaya girdiği zaman Barbaros alacaktı. Bu paylaşımı yapmamaları veya uyarılmamaları dengeyi bozdu.
Boluspor kulübünde birinin eline bomba versen, git bunu at desen bu kadar hasar verir. Oğuz hoca bu kadar fizik kalitesi dibe vuran bir takım bırakması bence ihanettir. Görüntü itibariyle profesyonelliğini parasının hakkını verecek. Ben görevimi yaptım, helallik isteyecek oyuncu sayısı da az gözüküyor.
Anlaşılıyor ki Osman hoca, Yılmaz hoca, Miraç hoca şunu pas geçmişler. Seyirciye kendimizi affettirelim nasıl mücadele ettiriyoruz görsün demişler. O kadar genişe çıkarsanız zaten bitmiş takım iyice bitersiniz. Buda size ders olmalı hocalarım.
Hocalarım kimse sizden mucize beklemiyor, bunu yapmaya çalışıp kahramanlık yapmayın. Bu kulüpten hocalar parayı götürdü, baştan gelen devrede giden götürdü. Kadro dışı kalanlar götürdü, devre arasında gelen oyuncular hocalar götürdü. Hala elinde çekleri olan ama işini iyi yapmayanlar götürdü. Ama mücadele edenler yine hata da yapsa Savaş, Eser, Gencer, Vedat ve büyük ihtimalle Yılmaz hocanın ilgi ve alakasıyla olağan üstü çaba gösteren Emre Kılınç'tır.
Ben burada söylüyorum aldığınız paralar helal paralar, esnafın parası bunlar. Parayı ilk 2'ye kalarak 6'ya kalarak helalleşmediniz, bari son 2 maç sıkında helalleşerek gidin. Yoksa o paralarınız size yaramaz çocuklar.