Kulübümüz, Kayserispor'dan Bilal Gülden ve Almanya'nın W. Burghausen takımından Ahmet Kulabaş ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladı.

Genç bir takıma geldiğini dile getiren Bilal Gülden, Boluspor'a geldiğim için çok mutluyum. Kayserispor'da geçmişim pek iyi geçmedi. Ardından Adana Demirspor'da da. İnşallah bu sene benim için ve Boluspor için iyi geçer. Genç bir takımımız var. Takım ruhunu gayet iyi yansıtıyoruz ve iyi çalışıyoruz. İnşallah sezona iyi bir başlangıç yaparız. Herkes adına hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Boluspor için elinden geleni yapacağını söyleyen Ahmet Kulabaş ise, Boluspor'da olduğum için çok mutluyum ve transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah iyi ve başarılı bir sezon geçireceğiz. Geçireceğimize de inanıyorum. Her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun. Boluspor için elimden geleni yapmaya çalışacağım” dedi.

BİLAL GÜLDEN KİMDİR?

Doğum Tarihi: 1 Mayıs 1993

Doğum Yeri: Mannheim/Almanya

Mevkii: Orta saha

Almanya doğumlu futbolcu, 2009 yılında Ankaraspor altyapısına gelerek Bölgesel 18 Yaş Altı Lig'de oynamaya başlamıştır. 2010 yılında Ankaraspor'un liglerden men edilmesiyle takımdan ayrılarak Ankaragücü'ne geçen futbolcu burada da Bölgesel 18 Yaş Altı Lig'de oynamaya devam etmiş. Daha sonra profesyonel sözleşme imzalayarak 21 Mayıs 2011'de Antalyaspor ile oynanan karşılaşmada ilk resmî maçına çıkmıştır.21 Mayıs 2013'de Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştır.2013-2014 sezonunun devre arasında Adana Demirspor'a kiralanmıştır.

AHMET KULABAŞ KİMDİR?

Doğum Tarihi: 8 Ekim 1987

Doğum Yeri: Esslingen/Almanya

Mevkii: Santrafor

26 yaşındaki oyuncu, futbola Stuttgart altyapısında başladı. Oradan Nurnberg takımına transfer olan Kulabaş, daha sonra Heıdenheım takımının formasını giydi. Ardından, Eintracht Trier takımında kiralık olarak forma giydi. Burada 49 maçta 20 kez fileleri havalandırdı. Oyuncu son olarak W. Burghausen takımının formasını giydi.