Ankara İller Bankası Bölge Müdürü Erdinç Kapusuz ve İller Bankası Proje Mekânsal Yapı Müdürü Kamil Yılmaz ile birlikte Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Uzunoğlu Bölge müdürü Kapusuz ve beraberindeki Mekânsal Yapı Müdürü Yımaz'a yöresel ürünlerimizden ikram etti.

Ankara İller Bankası Bölge Müdürü Erdinç Kapusuz ve İller Bankası Proje Mekânsal Yapı Müdürü Kamil Yılmaz ile birlikte Bolu ziyareti kapsamında Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu'nu makamında ziyaret etti. Bir takım ziyaretler için Bolu'ya geldiğini ifade eden İller Bankası Genel Müdürü Erdinç Kapusuz, Bu gün Proje Mekânsal Yapı müdürümüzle beraber Bolu'da bir takım ziyaretler gerçekleştirdik. Bu kapsamda yakın çalışma içinde olduğumuz Dörtdivan Belediyemizi de ziyaret etmek istedik. Ben bizleri kabul eden değerli Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu'na çok teşekkür ediyor. Görevinde başarılar diliyorum” dedi.

İller Bankası Bölge Müdürü Erdinç Kapusuz'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Öncelikle Dörtdivan'a gelerek bizleri ziyaret eden çok değerli İller Bankası Bölge Müdürümüze, Proje Mekânsal Yapı Müdürümüze nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İller Bankası şüphesiz ki biz belediyeler için büyük öneme sahip bir kurumdur. Ben bu noktada bizlere desteklerini hiç esirgemeyen başta Bölge müdürümüz Erdinç Kapusuz'a ve Proje Mekansal Yapı Müdürü Kamil Yılamaz'a tüm çalışanlarına desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi