2015-2016 eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle Dörtdivan Çavuşlar İlkokulu'nda program düzenlendi.

Program, 09.45'de Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na Milli Eğitim Müdürlüğü adına çelenk sunuldu. Sınıf öğretmeni Mustafa Özdemir yönetiminde İstiklal Marşı okunarak Şanlı Bayrağımız Çavuşlar İlkokulu öğrencileri tarafından göndere çekildi ardından 10.00'da Çavuşlar İlkokulu'na geçildi.

Çavuşlar İlkokuluna düzenlenen programa, hasta olan İlçe Kaymakamız Akın Karagöz katılamazken, Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, İlçe Emniyet Amiri Süleyman Cömert, İlçe Garnizon Komutanı Atilla Acarer, İlçe Milli eğitim Müdürü Erdal Bal, daire Amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İstiklal Marşı'nın okundu şiir ve öğrencilerden veciz ve özlü sözlerin okumasıyla program devam etti.İlköğretim Haftası nedeniyle Çavuşlar İlkokulu sınıf öğretmeni Eda Karaoğlu tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.4.Sınıf öğrencilerinin 1.sınıf öğrencilerine hoş geldin sunumu yapıldı. 1.Sınıfa başlayan öğrencilere ablaları ve ağabeyleri tarafından ‘Okula hoş geldiniz' çiçeği ve küçük hediyeleri verilerek program sonlandı.Haber Merkezi