Son günlerde, çeşitli sektörlerin tanıtım film ve fotoğraf çekimlerinin yapıldığı Bolu'da son olarak, Türkiye'nin beyaz eşya sektöründeki, dünyadaki yüz aklarından biri olan bir markanın yeni piyasaya çıkardığı akıllı telefonun tanıtımı yapıldı.

Son günlerde, çeşitli sektörlerin tanıtım film ve fotoğraf çekimlerinin yapıldığı Bolu'da son olarak, Türkiye'nin beyaz eşya sektöründeki, dünyadaki yüz aklarından biri olan bir markanın yeni piyasaya çıkardığı akıllı telefonun tanıtımı yapıldı. Türkiye'de son yıllarda yaşanan teknolojik gelişmelere piyasaya sürdüğü yerli akıllı telefon ile destek veren bir firmanın akıllı telefonunun tanıtımında Yedigöller kullanıldı.

Akıllı telefonun fotoğraf kalitesini ön plana çıkarmak için yapılan tanıtımda, Sonbaharda kahverengi ve sarının her tonunun gözlendiği ve bu mevsimde Türkiye'nin en güzel yerlerinden birisi olan Yedigöller'den bir kare yer aldı. Firmanın tanıtımında, Sonbaharın her tonu bir Yedigöller'de, bir de Venus'le çekilmiş fotoğraflarınızda bu kadar canlı.” İfadelerine yer verildiği görüldü.