Gelişim Ligi'nin ilk yarısı oynanan maçlarla sona ererken, Boluspor U17 sahasında farklı galip gelerek ilk yarıyı moralli bitirdi.

Sahasında 68 Yeni Aksarayspor'u konuk eden Boluspor U17, rakibi karşısında maça hızlı başladı. 5'inci dakikada Bura Seymen takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından 68 Aksaray, toparlanarak daha çok topla oynayıp Boluspor kalesine geldi. Bu atakları gol yemeden atlatan temsilcimiz 30'uncu dakikada Mert Bulut, sahneye çıktı takımını rahatlatan golü attı. 2-0 ilk yarıda Boluspor U17 takımının üstünlüğü ile sona erdi.

Önde olmanın avantajını iyi değerlendiren U17 takımı rakibinin direncini ikinci yarıda da düşürerek maçta 48'inci dakikada Mert Bulut ile skoru 3-0 getirdi. Rakibi karşısında golleri bulan Boluspor, oyunu biraz rolanti de tutarken ender gelişen 68 Aksaray atağında kalesinde golü gördü skor ise 3-1 oldu. Bu golün ardından tekrar canlanan Boluspor U17, Burak Seymen ile farkı 4-1 getirdi. Karşılaşmada başka gol olmazken Boluspor, Gelişim Ligi 17 gurubunda ilk yarıyı galibiyetle kapayıp puanını 11'e çıkardı.