Bu yıl ilki düzenlenen ve 2015 yılı Faaliyetlerinin ele alındığı aylık olağan İşletme Müdürlükleri değerlendirme toplantısı, Bölge Müdürü Yusuf Şahin Başkanlığında 09.02.2015 tarihinde Akçakoca'da gerçekleştirildi. Toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yusuf Şahin, 2015 yılı faaliyetleri ile ilgili Bölge Müdürlüğünün izleyeceği rotayı çizerek, başarılı geçen 2014 yılına atıfta bulunup bu ekiple birlikte 2015 yılı sonunda da başarıyı göğüsleyeceklerine inandığını ifade etti.

Özellikle Ocak ayında yaşanan son yılların en kötü hava koşullarının ormanlarda yarattığı hasarın ivedi bir şekilde tespit edilerek, öncelikli olarak ağaçlarda meydana gelen ulaşılabilir noktalarda ki kırık ve devriklerin üretime verilmesi ile 2015 yılı programlarının hızlı bir şekilde faaliyete geçirilebilmesi için orman yollarında ki bozulmaların tamir edilerek sezon açılışına yetiştirilmesini istedi.

Toplantıya Şube ve İşletme Müdürlerinin kendi birim ve faaliyetlerini tanıtıcı sunumlarıyla devam edildi. Sunumların ardından teknik ve idari konuların karşılıklı olarak istişare edildiği toplantıda karşılan sorunlar ve çözüm önerileri görüşülerek değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantının sonunda, 2015 yılı faaliyetlerine hızlı bir şekilde başlanarak olumsuz hava koşullarının yarattığı zaman kaybının telafi edilmesi kararına varıldı. Katılımcıların birbirlerine başarılar dileyip iyi niyet dileklerini sunmalarıyla toplantı sona erdi. Haber Merkezi