Karşıyaka maçı sonrası aldığı cezanın ardından maçları Şeref Tribününden izleyemeyen Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, cezasının sona ermesinin ardından protokoldeki yerini de aldı.

75 gündür maçlarda takımını stadyumda yalnız bırakmak zorunda kalan Kulüp Başkanı Savaş Abak, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği 75 gün hak mahrumiyeti cezasını doldurmasının ardından kupa maçında protokoldeki yerini aldı. Kupa maçında Savaş Abak, bu sezon ilk defa da galibiyetle tanışmış oldu.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, PTT 1'inci ligin 4'üncü haftasında Bolu'da oynanan ve 90+3'üncü dakikada Karşıyaka'nın penaltıdan bulduğu gol sonrası maçın ardından karşılaşmanın hakemi Abdulkadir Bitigen'e yoğun itirazlarda bulunmuştu. Abak, 1–1 sona eren Karşıyaka maçının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmiş ve 75 gün hak mahrumiyeti cezası almıştı.

Verilen 75 gün hak mahrumiyeti cezasını dolduran Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, kupa maçında protokol tribündeki yerini aldı. Bu sezon uzun zamandır ceza nedeniyle takımından uzak kalan Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, ilk galibiyetini de bu sezon kupa maçıyla yaşamış oldu. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Gençlik Spor İl Müdürü Şahin Ertem ile karşılaşmayı takip etti. Fahri GÜNDÜZ