Bu sene 9'uncusu düzenlenen Veteranlar Turnuvasının yarı final karşılaşması oynandı. Yarı finalde karşı karşıya gelen Öz Yapı Mimarlık rakibi Boss Reklam'ı 1-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.
Geçen yıl ilk defa turnuvalara katılan Öz Yapı Mimarlık ve bu yıl ilk defa turnuvada yer alan Boss Reklam arasında oynanan yarı final maçında, heyecan son saniyeye kadar devam etti. Maç sonunda iki kırmızı kart çıktı. Öz Yapı takımı final maçı öncesi büyük bir yara aldı. Boss Reklam turnuvanın yeni takımlarından biri olmasına rağmen, tecrübeli oyunculardan kurulu kadrosu ile rakibine oranla maçta biraz da avantajlı görünse de, Öz Yapı Mimarlık takımı yarı final maçında da kazanarak adını finale yazdırdı.
ÖZ YAPI MİMARLIK GOLÜ ERKEN BULDU
İlk yarıda oyuna hızlı başlayan Öz Yapı Mimarlık Özgür'ün sert şutu ile takımını maçın hemen başında öne geçti. Golün rahatlıyla oyunun kontrolünü elinde tutmak isteyen Öz Yapı Mimarlık, defans bölgesinde hatasız oyunu ile rakibine pozisyon vermedi. Boss Reklam geriye düşmesinin ardından beraberlik golü için Öz Yapı Mimarlık kalesine yüklendi. İlk yarı ise Öz Yapı Mimarlık 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.
İkinci yarı ise skoru korumaya giden Öz Yapı Mimarlık, defansta ve kalede hatasız bir oyun ortaya koydu. Boss Reklam ise bulduğu net gol pozisyonlarından sonuç alamadı. Maçın sonunda ilk golü atan Öz Yapı Mimarlık, adını finale yazdırırken, maç son saniyelerinde yaşanan tartışma sonunda kırmız kartlar çıktı. Karşılaşmanın hakeminin göstermiş olduğu kartlar sonrasında Öz yapı Mimarlık takımı final öncesi büyük bir yara almış oldu.