Bolu'daki görevine başladıktan sonra ilk kurum ziyaretini İl Özel İdaresi'ne yapan Bolu Valisi Aydın Baruş, Özel İdare çalışmaları ile ilgili brifing aldı.

İl Özel İdaresine giden Vali Aydın Baruş'u İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, birim müdürleri ve çalışanlar karşıladı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ve birim müdürleri Vali Aydın Baruş'a 2014 yılı projeleri ve 2015 yılı hedefleri, KÖYDES çalışmaları, araç ve personel durumu hakkında bilgiler verdiler.

Vatandaşa hizmet odaklı kurumların başında İl Özel İdaresi'nin geldiğini ve bunun için İl Özel İdaresi çalışmalarını önemsediğini belirten Vali Baruş, Yapılan çalışmalarda Bolu Merkez ve İlçelerini bir bütün olarak düşünüp bu yönde çalışmalarımızı yapacağız. Bolu'da su sıkıntısı olan köy bulunmadığından önceliğimiz köy yolları ve kanalizasyon şebekelerinin yapılmasıdır. Yapacağımız çalışma ve projelerle çiftçilerimize alternatif alanlar sunmalıyız. Bolu potansiyeli çok yüksek bir İl. Kendi ürünlerini değerlendirme ve pazarlama imkanı yüksek bir il. Bu yönde çalışmalarımızı yürütmeliyiz” diye konuştu.

Brifingin ardından Vali Baruş, İl Özel İdaresi Hizmet Binasını ile İl Genel Meclis Toplantı Salonu gezerek incelemelerde bulundu. Haber Merkezi