Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yine çok ses getirecek bir projeye imza atıyor. Başkan hayata geçireceği proje çerçevesinde Bolu'ya gemi, uçak ve tren getiriyor.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Ankara'da gittiği bir toplantıda Ulaştırma Bakanından gemi, uçak ve tren isteyince bakan şaşkına döndü. Başkan Yılmaz kullanılmayan bir gemi, bir uçak ve bir trenin Bolu'ya verilmesi durumunda bu ulaşım taşıtlarının parklarda kütüphane olarak kullanılacağını ve çocukların bu ulaşım araçlarını yakından görme imkanın sağlanacağını dile getirdi.
Konuyla ilgili konuşan Başkan Yılmaz, İlimizde havaalanı olmadığı için çocuklarımız uçak göremiyor. İlimizde deniz olmadığı için gemi göremiyorlar. Demiryolu olmadığı içinde tren göremiyorlar. Ben bakanımızdan bu 3 ulaşım aracından da istedim. Bolu'ya gelecek gemi, uçak ve treni parklara yerleştireceğiz ve bu araçları kütüphane haline dönüştüreceğiz. Böylelikle çocuklarımız hem bu taşıtları görme imkanı olacak hemde bu taşıtların içinde keyifle kitap okuyabilecekler” dedi.
Başkan Yılmaz'ın bu talebini yerinde bulan Bakan konuyla bizzat ilgileneceğinin sözünü verdi.