AK Parti'nin salı günü yapılan Grup Toplantısına Göynük ve Yeniçağa ilçe teşkilatları da katıldı. Grup toplantısını takip eden ilçe teşkilatları, toplantı sonrası Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a çeşitli hediyeler takdim ettiler.
AK Parti'nin bu hafta ki grup toplantısına Bolu'dan misafirler vardı. AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü'nün de hazır bulunduğu görüşmede, AK Parti Göynük ve Yeniçağa İl Genel Meclis üyeleri, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, AK Parti Yeniçağa İlçe Başkanı Recayi Çağlar, AK Parti Göynük İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar ve ilçe teşkilatları yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Grup toplantısı çıkışında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Yeniçağa Ekrem Doğanay İlme ve Kuran'a Hizmet Vakfı kurucusu rahmetli Ekrem Doğanay'la 2001 yılında Başbakanın Yeniçağa yı ziyaretinde birlikte çekilmiş fotoğrafı hediye edildi. Ayrıca bu yıl 26'ıncısı düzenlenecek olan Geleneksel Göynük Akşemseddin Hazretlerini Anma etkinlikleri davetiyesi de grup toplantısının sonunda başbakana iletildi.
Görüşmelerin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bolu'dan gelen misafirleriyle birlikte toplu fotoğraf çektirdi.