Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen Yaz Spor Okulları için bütün hazırlıklar tamamlandı.

Haber Merkezi

Her yıl çok sayıda başvurunun yapıldığı ve binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları 25 branşta eğitim verecek.

2015 Yaz Spor Okulları için kayıtlar alınmaya başlandı. Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bu yıl Atıcılık, Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Bocce, Boks, Cimnastik, Çim Hokeyi, Eskrim, Güreş, Halk Oyunları, Hentbol, Karate, Kayaklı Koşu, Kick-Boks, MasaTenisi, Judo, Okçuluk, Taekwando, Tenis, Voleybol, Yüzme ve Engelliler branşlarında eğitim verilecek.

“25 BRANŞ, 41 ANTRENÖR, 18 TESİS”

Konuyla ilgili açıklama yapan Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan şunları dile getirdi: En değerli varlıklarımız olan çocuklarımız çok yoğun geçen bir Eğitim Öğretim sürecinden sonra hak ettikleri uzunca bir yaz tatiline çıkacaklar. Tatildeki zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek için İl müdürlüğümüz bünyesinde açılacak olan Yaz spor okullarına çocuklarımızı bekliyoruz. Ücretsiz düzenleyeceğimiz Yaz Spor Okulları'nda çocuklarımız 25 farklı branşta eğitim görecekler. Yaz Okulları'na kayıt olmak isteyen öğrencilerimiz kayıt formlarını doldurulacak ve müdürlüğümüze teslim edeceklerdir. Başvuru formları ise müdürlüğümüzden temin edebileceklerdir. Yaz Spor Okulları için kayıtlar eğitim süresince devam edecek. 25 BRANŞ, 41 ANTRENÖR, 18 TESİS ve Engelliler İl Spor Merkezi olarak hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kayıt ve çalışmalarla ilgili bilginin Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden, 0374 2151357 numaralı telefondan alınabileceği belirtildi.