İl Özel İdare Köroğluspor, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Kemal Hatipoğlu ve Mustafa Ergün nezaretinde günde tek antrenman yapan İl Özel İdare Köroğluspor U15, U17, U19 ve Amatör takım oyuncuları çalışmalarını Karaçayır Spor Kompleksinde sürdürüyor.

Bolu Amatör Ligde mücadele edecek takımlar yeni sezon hazırlıklarına başladı. Karaçayır Spor Kompleksinde yeni sezon hazırlıklarına başlayan İl Özel İdare Köroğluspor 50 kişilik sporcu kadrosuyla sezona hazırlanıyor. 2014-2015 sezonunda 4 kategoride mücadele edecek olan İl Özel İdare Köroğluspor Teknik Direktörü Kemal Hatipoğlu ve Mustafa Ergün nezaretinde çalışıyor.

AMATÖR KÜMEDE ŞAMPİYONLUK HEDEFİMİZ VAR

1. Bolu Amatör Kümede bu sezon diğer takımlar gibi şampiyonluk hedefleyen İl Özel İdare Köroğluspor Teknik Direktörü Kemal Hatipoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı Hatipoğlu yaptığı açıklamada Şuanda çalışmalarımızı 50 sporcuyla sürdürüyoruz. U15 ve U17 bir takım olarak çalışırken, U19 ve Amatör takımda bir takım olarak çalışıyor. Bu sezon Amatör Kümede şampiyonluk hedefimiz var. Tabi sadece Amatörde değil diğer gruplarda da başarılar bekliyoruz. Çalışmalarımıza 20 Eylülde başladık. Amatör takımımıza 6 yeni oyuncu transfer ettik. Tabiî ki transfer çalışmalarımız yönetim kurulumuzla birlikte sürüyor. İhtiyaç duyduğumuz bölgelere transfer yapacağız. Ama şunu özellikle söylemek istiyorum. Amatör Kümede rakibimiz olan takımlar bazı oyuncularımızın aklını çeliyor. Çeşitli vaatlerle oyuncularımızı kandırmaya çalışıyorlar. Bunlar çok doğru şeyler değil. Herkesin olduğu gibi bizimde amacımız Bolu Amatör Kümesine hizmet etmek. Parasal hiç bir şey dostluktan daha önemli bir şey değil. Çalışmalarımız 19 Ekim'e kadar devam edecek ve 20 Ekim'de başlayacak olan Bolu 1.Amatör Kümeye hazır ve sakatsız bir şekilde girmek istiyoruz. Yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyorum” diye konuştu.