Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İsmail Taş ilçe müdürlüklerindeki çalışmalar ve çalışanların sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda ilk olarak Yeniçağa, Dörtdivan ve Mengen İlçe Müdürlükleri ziyaret edildi. Burada personel ile bir araya gelen Taş, ilçe çalışmaları hakkında bilgiler alırken; ilçe çalışanları da bu vesileyle sorunlarını İl Müdürüne aktarma şansı buldu.

İlçe çalışmalarından oldukça memnun olan Taş, Üretimin temelini oluşturan çiftçilerimizle rahat iletişim ortamını sağlayan, sıcakkanlı güler yüzlü çalışma anlayışıyla müdürlüğümüzün kırsal alanda önemli ayağını oluşturan siz değerli çalışma arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Bu vesileyle çalışma koşullarını iyileştirme varsa sorunlara çözüm bulabilme aşamasında beraber hareket ederek sağlıklı ve verimli hizmet anlayışımızı sürdürebilmek adına yönetim olarak arkanızdayız” dedi.

Bu vesileyle İlçe Müdürlükleri sorunlarını dile getirirken; İl Müdürü İsmail Taş çözüm ve çözüm önerileri hakkında personelin fikirlerini de alarak en kısa zamanda çözüm üretme aşamasına geçileceğini kaydetti. 2014 yılında yapılan faaliyetler değerlendirilirken 2015 hedefleri hakkında da karşılıklı istişarelerde bulunuldu. İl Müdürü özellikle katma değeri yüksek tarımsal ürünlerin ve organik tarım ürünlerinin de 2015 planları arasına alınmasını istedi. Sıcak bir sohbet havasında geçen temaslar hatıra fotoğrafı çekilmesi ve başarı dileklerinin ardından son bulurken diğer ilçe ziyaretlerinin de en kısa zamanda gerçekleşeceği belirtildi.

İlçe ziyaretlerinde Yeniçağa Kaymakamı Kenan Erenoğlu, Dörtdivan Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ve Mengen İlçe Kaymakamı Yavuz Akyol ile Belediye Başkanı Turhan Bulut'u ziyaret eden Taş, kurum çalışmaları hakkında bilgiler aktarırken, güncel konular hakkında da sohbetler geçekleştirildi. Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çekilirken karşılıklı iyi niyet ve başarı temennilerinde bulunuldu. Ayrıca Mengen'de yapımı süren mezbaha da ziyaret edilerek çalışmalar yerinde inceledi. İl Müdürü İsmail Taş'ın İlçelere yönelik ziyaretleri program dâhilinde bu hafta da devam edecek. Haber Merkezi