Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İsmail Taş, müdürlük personeliyle bir araya gelerek 2014 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planalanan çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.
Personeliyle bir araya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İsmail Taş, 2013 yılının genel değerlendirmesini yaparak ve özellikle 2013 yılı hedeflerine ulaşıldığını belirtti. Ayrıca 2013 yılında bina yapımı, ofis alanlarındaki yeniliklerin ve yapılan diğer çalışmaların hizmet kalitesini arttırdığını, bu doğrultuda vatandaşlar tarafından olumlu dönüşlerin olduğunu dile getirdi. Kurum olarak yapılan çalışmalar ile daha çok ön plana çıkıldığının, bu gelişmelerde tüm personelin payının büyük olduğunu ifade etti. 2014 yılının da 2013 yılında yapılan çalışmalar ışığında gerçekleşmesini temenni ederek sözlerini sonlandırdı.
2013 yılı değerlendirmesinin ardından İki Şube Müdürü ve on üç Teknik Personele başarı belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.2014 yılı çalışmalarına iyi dilekler ile başlangıç yapılmış oldu.