Ramazan Bayramının ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personeli, İl Müdürlüğü Toplantı salonunda bayramlaşırken şeker ikramıyla ağızlar tatlandı.

Günün anlam ve önemine ithafen bir konuşma yapan İl Müdürü İsmail Taş, Huzur birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bayram sonrası maalesef üzücü bir terör saldırısı gerçekleştirildi. Öncelikle hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu üzücü olayının yaralarının bir an evvel sarılması temennilerimle, sizlerin Ramazan Bayramını canı gönülden kutluyorum. Makam ve mevkiler geçici baki olan insanlığımız ki görüyorum ki kurum olarak cezasıyla ödülüyle vatandaşımızla iç içeyiz. Bu birlikte özveri ile çalışarak gerçekleştirdiğimiz bir başarıdır. Bu vesileyle sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah birlikte daha nice bayramları yaşamak ümidiyle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

İl Müdürü İsmail Taş'ın konuşmasının ardından bayramlaşma, şeker ikramı ile devam ederken sonrasında çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu. Haber Merkezi