Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Ankara Koordinatör İl Müdürlüğü Başkanlığında Koordine İller Toplantısı'nın 2015 yılı 1. Koordinasyon Toplantısı ilimizde yapıldı.

Toplantıya Ankara İl Müdürü İsmail Sevinç, Bolu İl Müdürü Erhan Çavuş, Bartın İl Müdürü A. İl Müdür Yardımcısı Nurdan Özkan, Çankırı il Müdürü Hicran Çakmakçı, Karabük il Müdürü Nuri Akçay, Kastamonu İl Müdürü Oktay Öztanç, Kırıkkale İl Müdürü Veli Karacaköylü İle İl Müdür Yardımcıları katılımı ile Gazelle otelde gerçekleştirildi.

Toplantı Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail Sevinç'in açılış konuşmasına müteakip2015 yılı 1. Koordinasyon toplantı gündem maddelerine geçilmeden 2014 yılı genel değerlendirme ve 2015 yılı beklenti ve talepler hakkında genel fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı ile ilgili yapılan bilgilendirmede şu başlıklar gündeme alındı;

“Müteakiben; 2015 yılı 1 Koordinasyon toplantısı gündem maddeleri olan,

•6552 sayılı Yasa ile karşılaşılan sorun ve görüş önerileri,

•SGK Görevde Yükselme Sınavı ile yapılan atamalarda karşılaşılan sorunlar,

•İşveren/Sigortalı Rehberlik ve Bilgilendirme ziyaretleri,

•SGK İl Müdürlüklerinde tahsilâtların artırılması için yapılması gereken hususlar,

•İşverenler tarafından müdürlüklere yapılan müracaatlara ilişkin diğer il müdürlükleri ile yapılan yazışmalar nasıl azaltılabilir ve hızlandırılabilir öneriler,

•Sosyal Güvenlik il Müdürlükleri genel sorun ve çözümleri ile ilgili öneriler,

•Diğer hususlar la ilgili gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmiştir.

Toplantı sonucu Bolu tabiat parkı olan Gölcük'te Hatıra fotoğraf çekimi ve öğle yemeği ikramının ardından İlimizde yapımı devam eden Narven Tatil Kasabasında Katılımcı İl Müdürlerimiz ve beraberindeki İl Müdür Yardımcıları ve değerli katılımcılara tatil kasabasının tanıtım toplantısı yapılmıştır. Narvendeki toplantı sonucu 2015 yılı 1 toplantısı sona ermiştir.” Haber Merkezi