Yatırım ve sektörel gelişmeleri değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla yapılan İl Koordinasyon Kurulu'nun 2013 yılı 2. dönem toplantısı, Vali Yardımcısı H. Necdet Özeroğlu başkanlığında yapıldı.
Valilik Yedigöller Toplantı salonunda yapılan toplantıya Kaymakamlar, belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri katıldı. Toplantının açılışında bir konuşma yapan Vali Yardımcısı H. Necdet Özeroğlu, Bolu'da yürütülen projeler ile ilgili bilgiler verdi.
1 Ocak - 22 Nisan 2013 Dönemi itibari ile İlimiz genelinde 69'u Bölge Müdürlükleri, 123'ü İl Müdürlükleri, 16'sı Üniversite ve 105'i Belediyelere ait olmak üzere toplam 313 proje yürütüldüğünü ifade eden Vali Yardımcısı Özeroğlu, proje bedellerinin toplamının 4 milyar 600 milyon 422 bin TL, ödeneklerinin ise 161 milyon 194 bin TL olduğunu ve ödeneklerin harcamasının da 28 milyon 622 bin TL olduğunu belirtti.
Toplantıya katılan Bölge ve İl Müdürleri kendi kurumları ile ilgili Bolu'da yürütülen ve yapımı programlanan yatırım ve projelerle hakkında bilgiler vererek yöneltilen soruları yanıtladılar.