İl Genel Meclisinde Haziran ayı toplantıları 02 Haziran Pazartesi günü başlıyor. 5 gün boyunca devam edecek toplantılarda Bolu ve ilçeleri ile alakalı önemli maddeler ele alınacak.
Yaşar Yüceer Başkanlığında gerçekleşecek İl Genel Meclisi toplantılarının Haziran ayı oturumları Pazartesi günü başlayacak.
02 HAZİRAN PAZARTESİ
Toplantıların Haziran ayı toplantılarının ilk oturumunda, Kıbrıscık ilçesi Nadas Köyüne içme ve kullanma suyu olarak isalesi öngörülen Damlalık memba tahsis edilmesi talebi görüşüldükten sonra Merkez ilçe Çepni Köyü Elagözler mevkii tapunun 609 numaralı parsel için hazırlanan II. Konut alanı amaçlı hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulamalı imar planının onanmasına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelecek rapor görüşülüp karara bağlanacak.
03 HAZİRAN SALI
Haziran ayı toplantılarının Salı günü devam edecek oturumunda ilk olarak İstanbul ili Fatih ilçesi Hasan Halife Mah. Sarı Abdullah Cad. No:14'de bulunan 240 ada, 18 nolu parselde kayıtlı 52,25 metrekare yüzölçümlü mülkiyeti İl Özel İdaresine ait taşınmazın satışı ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonundan gelecek raporlar görüşülecek. Ardından İl Özel İdaresi 2014 yılı bütçesinin Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bölümündeki 1,500,000 TL. ödenekle II. Kat sati kaplama asfalt programının yapılması ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelecek rapor görüşülüp karara bağlanacak.
04 HAZİRAN ÇARŞAMBA
İl Genel Meclisinde Çarşamba günü gerçekleşecek toplantıda meclis üyeleri, Göynük Egemenlik İlköğretim Okulunun ikili eğitimden tekli eğitime geçilebilmesi konusunda çalışma yapılmasına ilişkin Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonundan gelecek raporu görüşerek karara bağlayacak.
05 HAZİRAN PERŞEMBE
Perşembe günü ise İl Genel Meclis toplantısında ilk olarak, Gerede ilçesi Hacılar Köyüne Q=0,2 lt./sn.lik Kabaran su kaynağının ilave içme ve kullanma suyu olarak tahsisinin yapılması ve Mudurnu ilçesi Esenkaya Köyü Yeni Mahalleye Q=0,20 lt./sn.lik Çamseki su kaynağının (Q=0,05 lt./sn.lik kısmının Kilözü Köyü mezarlığı çeşmesine bırakılmak kaydıyla) Q=0,15 lt./sn.lik kısmının içme ve kullanma suyu olarak tahsisinin yapılması ile ilgili Çevre ve Sağlık Komisyonundan gelecek raporlar görüşülüp karara bağlanacak.
Cuma günü gerçekleşecek son oturumla Haziran ayı toplantıları da sona ermiş olacak.