İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ve İl Genel Meclis Üyeleri, Bolu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek gazetecilerle bir araya geldi.
Ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör, Biz kendilerini göreve geldikten sonra hayırlı olsun ziyaretine gitmiştik. Kendileri de bizi ziyarete geldiler. Hem İl genel meclis Başkanımıza ve üyelerine, hem de İl Özel İdare Genel sekreterimize teşekkür ediyoruz. Bolu bizim memleketimiz. Gideceğimiz başka bir yer yok. Bizlerde Bolu'da görev yapan gazeteciler olarak her zaman yanlarında olduğumuzu deklare ediyoruz ve yeni görevlerinde başarılar diliyoruz” diye konuştu.
İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer'de, gazetecilere teşekkür ederek, 30 Mart yerel yönetimler seçimleri sonrasında bizi ilk ziyaret edenler Bolu Gazeteciler Cemiyeti üyeleri olmuştu. O anlamda sizlere iadeyi ziyaret gerçekleştirmek istedik. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Gazetecilik mesleği bizim için, toplumumuz için olmasa olmazlarındandır. Hizmetlerimizin kamuoyu ile buluşması noktasında üst düzey görev üstleniyorsunuz. Bunun için de sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli'de gazetecilerle birlikte güzel çalışmalar yapacaklarına inandıklarını belirterek şunları söyledi; Bizler kamu hizmeti görüyoruz. Sizlerle birlikte çalışmanın ne kadar önemli olduğunu bugüne kadar gördük. Bundan sonrada göreceğiz. Bolu'ya güzel hizmetler yapmak istiyoruz, buna talip olduk. İnşallah önümüzdeki günlerde Bolumuzda eksik olan çalışmaları yapacağız. Bu çalışmalarda bize en önemli desteği siz gazeteciler veriyorsunuz. Her zaman sizin eleştirilerinize açığız. Birlikte güzel işler yapacağımıza inanarak misafirperverliğinize teşekkür ediyorum.”
Konuşmaların ardından gazeteciler ve konukları uzun uzun sohbet etme imkanı da buldu.