İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantıları 05 Mayıs Pazartesi günü başlıyor. Hafta boyunca sürecek olan toplantıların Pazartesi günü gerçekleşecek ilk oturumu saat 14:00'da, diğer oturumlar saat 10:00'da başlayacak.
Yaşar Yüceer başkanlığında gerçekleşen İl Genel Meclisi toplantılarında Mayıs Ayı oturumları Pazartesi günü başlıyor. Meclis üyeleri hafta boyunca Bolu ve ilçeleri ile ilgili birçok karara imza atacak.
05 MAYIS PAZARTESİ
Mayıs ayı toplantılarının Pazartesi günü gerçekleşecek ilk oturumu, meclis üyelerinin Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimlerine katılacak olmasından dolayı saat 14:00'da başlayacak. İlk oturumda, Mudurnu ilçesi Kilözü Köyü, Dağ mevkiindeki tapunun 1 pafta, 240 parsel nosunda kayıtlı taşınmaz için hazırlanan 1/1000 ölçekli Turizm Tesis Alanı Amaçlı uygulama imar planı değişikliğinin onanması ile ilgili, Göynük ilçesi Karacalar Köyü Harman mevkiindeki tapunun H25-a-13-a pafta, 101 ada 55 parsel nosunda kayıtlı taşınmaz için hazırlanan 1/1000 ölçekli Tarımsal ve Hayvancılık Tesis Alanı (kümes) amaçlı uygulama imar planı değişikliğinin onanması ile ilgili, Göynük ilçesi Bölücekova Köyü Eğritarla mevkiindeki tapunun H25-c02-a pafta, 135 ada 33 parsel nosunda kayıtlı taşınmaz için hazırlanan 1/1000 ölçekli Tarımsal ve Hayvancılık Tesis Alanı (kümes) amaçlı uygulama imar planı değişikliğinin onanması ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelecek raporlar görüşülerek karara bağlanacak. Toplantıda son olarak İl Özel İdaresinin 2013 Mali Yılı Gelir-Gider Kesin hesap Cetvellerinin incelenmesi talebi ele alınacak.
06 MAYIS SALI
İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantılarının Salı günü gerçekleşecek ve saat 10:00'da başlayacak oturumunda ilk olarak ilimiz merkez ilçe İhsaniye Mahallesindeki tapunun 390 ada, 864-195 ve 433 parsel nosunda kayıtlı taşınmazların Temel Eğitim Alanı” olarak tahsisinin yapılması ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelecek rapor görüşülecek. Göynük ilçesine bağlı Bulanık Köyünde bir vatandaşa ait evin satın alınarak Sosyal tesis olarak kullanılması ve Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Merkez İlçedeki iş merkezinde bulunan 3 adet dükkanının Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu ve Diyanet İşleri Başkanlığı Yayın Satış Yeri olarak Bolu Müftülüğüne tahsisinin uzatılmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonundan gelecek raporların görüşüleceği toplantıda ayrıca İl Özel İdaresi demirbaşına kayıtlı bulunan 14 AC 830 plakalı 2012 model Volkswagen ile 14 DH 112 plakalı 2013 model Mercedes-Benz marka Ambulansların İl Sağlık Müdürlüğüne devrinin yapılması talebi görüşülüp karara bağlanacak.
07 MAYIS ÇARŞAMBA
İl Özel İdaresinde çalışan devredilen personel için 2 adet şef ile 1 adet muhasebeci kadrosu ihdas edilmesine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonundan gelecek raporun görüşülmesi ile başlayacak Çarşamba günü oturumlarında da, Merkez İlçe Yuva Köyü, Aşağı ve Kütükçüler Mahallelerine, Q=0,20 lt./sn.lik Kayacık su kaynağı, Q=0,15 lt./sn.lik Beypınarı su kaynağı, Q=0,18 lt./sn.lik KAnlıdere su kaynağı ve Q=0,15 lt./sn.lik Karasöğütlük su kaynağı olmak üzere toplam Q=0,68 lt./sn.lik su kaynağının içme ve kullanma suyu olarak tahsisinin yapılmasına ilişkin Çevre ve Sağlık Komisyonundan gelecek rapor görüşülüp karara bağlanacak. Toplantıda son olarak Mudurnu ilçesi Esenkaya köyüne Çamseki memba içme suyunu içme ve kullanma suyu olarak tahsis edilmesi talebi görüşülecek.
08 MAYIS PERŞEMBE
Toplantıların Perşembe günü gerçekleşecek oturumunda ise ilk olarak Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğine ödenek aktarılmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonundan gelecek rapor görüşülecek. Ardından İstanbul ili, Fatih ilçesi, Hasan Halife Mahallesi Sarı Abdullah Caddesi No:14'de bulunan 240 ada, 18 nolu parselde kayıtlı 52,25 metrekare yüzölçümlü mülkiyeti İl Özel İdaresine ait taşınmazın satış talebinin ele alınaca